Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmi udało się zrzucić te pierwsze dwa part do finalnego update'a. wszystko śmiga i nawet fajnie, że zamiast logosów mam nazwy tylko scoreboard nie ekstraktuje plików do folderów dt05, dt0f i dt06. obojętnie jaką mu ścieżkę pokażę np. pulpit to powinien stworzyć nawet na pulpicie te 3 foldery jednak nie tworzy ich nigdzie. ja sobie poradziłem wrzucając swój scoreboard ale innym pewnie będzie przeszkadzać niedziałający selector.
--- Koniec cytatu ---
ten selektor działa tylko jak masz takie unnamedy w folderach to się nie dziw bo gra będzie czytała te z kitservera, a nie z selektora dziwne to u mnie na screenach sobie paintem narysowałem co do skrótów skończcie temat są poprawione i tyle. Nie chcecie to nie pobierajcie do PES 2011 będę udostępniał swoje patche tylko dobrym znajomym....
Silus10:
Sciagnelem od nowa Part.1 i 2 i nadal bez zmian jesli chodzi o logosy zamiast tych skrotow. ???
seba83:
stanek mi ogólnie zajebiście podoba się update Twojego autorstwa. świetne loga carbon, dodane nowe zespoły jak zilina i w ogóle wyprzedzasz kolegów z za zachodniej granicy. robiłem swojego czasu patch do pes2009 więc wiem ile czasu to zajmuje. szczególnie zrobić transfery, żeby nikt się nie czepiał. nie mam więcej pytań. zaczynam master league a skończę pewnie 15 września, gdy wyjdzie nowa część pesa. pozdrawiam i do usłyszenia na forum przy kolejnej edycji tej znakomitej piłkarskiej serii.
Byegaly17:
Super, super
Selector działa w 100%
Score EPL zajebisty! ;)
kmiron#10:
Hmm, Stanek. Powiem ci szczerze. Patch za*ebisty!!! Lepszego do pesa 2010 nie widziałem. Szanuję takich patchmakerów, którzy nawet takim update wnoszą nową jakość do patcha. Wielki szacun dla ciebie!!!
Nawigacja
[#] Następna strona