Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!
Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPYTANIE: Wkopiować do wersji 4.2.1 i usunąć odpowiednie pliki (z listy)? Widzę, że finalna trochę za wcześnie. trzeba było wydać na tydzień przed 4.3 a kilka dni później finalna 1.0. Wszystkie błędy zostałyby wychwycone przez użytkowników i by nie było problemu z finalną. a tak, nio trudno masz nauczkę na przyszłość. oczywiście poprawiłoby się możliwe do zrobienia a przeoczone aspekty
--- Koniec cytatu ---
to zrób sam następnym razem wtedy WSZYSCY ocenimy. Nie wiem czy wiesz dziecko że Stanek pracuje 8 do 10 godzin człowiek wraca zmęczony i nie ma nawet sił żeby cokolwiek zrobić. Ty jeszcze o tym nie wiesz, bo nie masz zielonego pojęcia co to jest PRACA na razie chodzisz sobie do szkoły. W przyszłości może to zrozumiesz albo i nie Twój problem. Ja jestem pod wrażeniem że on w ogóle miał czas i energie żeby wydać jakikolwiek update nie podoba się to nie zaglądaj na ten topic i nie krytykuj jego pracy powinieneś się wstydzić. Tak jak mówiłam tylko normalni i zdrowi na umyśle docenią Twoją prace. Człowiek sie tu kurna stara i wciąż marudzą wciąż coś nie pasuje i wytyka palcami a to to a to tamto. Jeśli ktoś nie chce czekajcie łaskawie aż admini pesedit wydadzą update wtedy nie ma problemu bedziecie mieli swoje loga i transfery które pewnie trudno jest wam zrobić w edytorze samemu. Przepraszam poniosło mnie ale jak widze takie posty to mnie krew zalewa..
mwlodi:
Jak mogę dodać/zmienić stroje Troyes w switchu Ligue 2 ??
koksik1908:
NIE MOGĘ pobrać part2 pisze że jest niedostępne
Radeqq81:
To wina serweru niedlugo powinno byc dobrze, ja jak wrzucalem nieraz cos na megaupload to tez tak mialem ale pozniej wracalo wszystko do normy, wiec cierpliwosci;)
koksik1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo wina serweru niedlugo powinno byc dobrze, ja jak wrzucalem nieraz cos na megaupload to tez tak mialem ale pozniej wracalo wszystko do normy, wiec cierpliwosci;)
--- Koniec cytatu ---
już da rade
Nawigacja
[#] Następna strona