Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!
miecioxmietek:
spokojnie ludu, jakiej szkoły dziewczyno? ja nie narzucam niczego tylko lepiej byłoby wydać prawie finalną po to, żeby wspólnie wyłapać niedociągnięcia i jeśli by to wtedy tak bardzo przeszkadzało to można by wprowadzić ostatnie poprawki. mało jest błędów, patch jak już wcześniej wspominałem prawie idealny. inni tu mają ciągłe fochy. mi pasi, bo gram w pesa od zawsze i tylko w pesa. inne gry według mnie nie mają prawa istnieć. nie zagłębiałem się w tajniki patchowania i innych dodatków. zawsze sam wykonuje potrzebne mi rzeczy w pesie. ten patch jednak może sporo zmienić w moim nastawieniu.
szacun mam do autora a reszta niech zamknie swój wypluwany szlam
stanek1983:
no dobra skoro wykonujesz niektóre rzeczy to czemu nie podeslesz of na Pw zobacze i dodam czemu nie
rotor219:
Bardzo proszę o wrzuceniu plików z logami Carbon ponieważ te napisy mi się nie podobają.:P
Z góry dzięki.
Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEspokojnie ludu, jakiej szkoły dziewczyno? ja nie narzucam niczego tylko lepiej byłoby wydać prawie finalną po to, żeby wspólnie wyłapać niedociągnięcia i jeśli by to wtedy tak bardzo przeszkadzało to można by wprowadzić ostatnie poprawki. mało jest błędów, patch jak już wcześniej wspominałem prawie idealny. inni tu mają ciągłe fochy. mi pasi, bo gram w pesa od zawsze i tylko w pesa. inne gry według mnie nie mają prawa istnieć. nie zagłębiałem się w tajniki patchowania i innych dodatków. zawsze sam wykonuje potrzebne mi rzeczy w pesie. ten patch jednak może sporo zmienić w moim nastawieniu.
szacun mam do autora a reszta niech zamknie swój wypluwany szlam
--- Koniec cytatu ---
nie wiesz co to szkoła? po za tym mogłeś inaczej to sformułować a nie "że masz nauczkę" etc jakby miał czegoś żałować. Człowiek wraca po pracy zmęczony to ma prawo nie pamiętać i pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy to pójść do łóżka spać. Uważasz że inne gry mają prawo nie istnieć to żeś teraz powiedział. Dla przykładu gdyby istniał tylko pes to ludzie by powariowali grając tylko w jedną grę
stanek1983:
PLIKI DODAJĄCE LOGA CARBON ZAMIAST SKRÓTÓW NA SCOREOBORDZIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona