Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!
Katalończyk18:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwgrałem te loga ale zamiast loga barcy athletic mam logo brazylii :(
--- Koniec cytatu ---
To samo miałem , podmień sobie GGS'em na logo Barcy .
Raul Blanco Gonzalez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOd razu powiem ze mam piracką wersje Pesa 1.instaluje PESA 2.wstawiam cracka w wersji 1.03 3.instaluje patcha 1.03 od Konami 4.wstawiam dlc 1.7 5.instaluje patcha 6.instaluje fixa 7.instaluje LOGA CARBON + GDB + MAP 8.instaluje po kolei Folder GDB Vol.1,vol2,vol3,vol4 9.na koncu instaluje OF - Stan na dzień 01.08.2010 + nowy plik MAP, loga dla nowych zespołów 10.uruchamiam selectora jako administrator 11.ustawiam segunda division 12.naciskam na pro evolution soccer 2010
i w grze mam problem np.ze strojami Lecha.Lech nie ma stroju wyjazdowego.Wszystko inne działa.transfery działają,nowe menu działa,Wisła i Ruch mają nowe stroje.Tylko ten Lech.co zle zrobiłem
--- Koniec cytatu ---
otwieraj za pomocą pes plus.
trroll:
u mnie nie ma log w ml (tabela, wyniki meczów itp.)
Giggs11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEu mnie nie ma log w ml (tabela, wyniki meczów itp.)
--- Koniec cytatu ---
U mnie też
Silus10:
Pobralem ten final update loga carbon i fakt zmienilo sie to ze nie ma juz skrotow :P ale nie wszsytkie reprezentacje maja loga carbon.. ??? np. albania,belarus, cyprus, estonia itd. co zrobic ze wszsytko dzialalo idealnie.. ??? jest jeszcze jeden problem.. otoz przed wrzucenie tych plikow mialem Kaladzego w Genoi po wrzuceniu znow pojawil sie w Ac Milan. nieiwem o co chodzi. ??? prosze o pomoc jesli chodzi o loga.. ???
Nawigacja
[#] Następna strona