Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (154/177) > >>

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemka , ściagnąłem ten dodatek bo uważam ze jest najlepszy, niestety wszystko działało dopuki nie ściańąłem finalnej wersji, tej pełenj 200 mb ? coś koło tego, od tej pory nie mam w menu ligi loga drużyn ani w meczu ich nie ma , tym bardziej nie moge zmienic scoreboardu :( o co chodzi, próbowałem kombinować w kitserverze ale nic nie dało.!!!!.

--- Koniec cytatu ---
bo w tej wersji jest scor selektor i nie będzie tych logo i tyle loga są ale w pierwszej wersji REJESTRACJA lub LOGOWANIEDolaczam sie do pytania..tez mam z tym problem i gdy szukam kogos w trybie kariery zeby sobie zakupic nowego zawodnika to przy jakims zawodniku mi sie gra wylacza.pomoze ktos???

--- Koniec cytatu ---
zacząłem 2 sezon Barcą w ML kupiłem Cesca i paru innych przy szukaniu nigdy mnie nie wywalało - chyba że wy po raz kolejny !!! gracie na starym save to wiadomo że cię będzie wywalać

daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE bo w tej wersji jest scor selektor i nie będzie tych logo i tyle loga są ale w pierwszej wersji zacząłem 2 sezon Barcą w ML kupiłem Cesca i paru innych przy szukaniu nigdy mnie nie wywalało - chyba że wy po raz kolejny !!! gracie na starym save to wiadomo że cię będzie wywalać

--- Koniec cytatu ---
Robilem wszystko jak w opisie zeby path dzialal..i sace tez jest wklejone...robie transfery ale na jakims zawodniku jak szukam to mnie wywala...wczesniej tak kiedys mialem ze jak podswietlalem Fontasa to mnie wywalalo...a teraz jest na innym zawodniku

stanek1983:
co to jest sace??? i nie napisałeś mistrzu czy grasz na starym save czy na nowym jeśli oczywiście wiesz co to jest

daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco to jest sace??? i nie napisałeś mistrzu czy grasz na starym save czy na nowym jeśli oczywiście wiesz co to jest

--- Koniec cytatu ---
mistrzu tam mialo byc SAVE-pomyliem sie...a save jest z twojego finalnego update....

stanek1983:
a jednak nie wiesz... jeśli grasz na starej wcześniejszej karierze rozpoczętej kiedyś tam i kontynuujesz ja teraz to powodzenia...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej