Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (163/177) > >>

KrzyMaster:
Witam, od kilku dni próbuje uporać się z takim problemem, dodam że mam go tylko w Lidze Europejskiej.

A mianowicie wszystkie graficzne dodatki w trakcie meczu mają białe tło.

Na początku meczu wszystko jest git, o to screen :  REJESTRACJA lub LOGOWANIE <- miało być początek ale zjadłem 1 literkę.

A to już w trakcie meczu : REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Prosiłbym o rozwiązanie tego problemu, jadę na patchu 4.0 i jeśli ktoś by mógł, to prosiłbym o podesłanie folderu w którym jest scoreboard i te graficzne dodatki do tylko i wyłącznie Ligi Europejskiej, nie scoreboard podstawowy tylko do LE :) a najlepiej jeśli zrobiłby to sam założyciel tematu.
Pozdrawiam.

stanek1983:
Po pierwsze jeśli ten dodatek do 4.1 instalowałeś na 4.0 to powodzenia z poprawnym działaniem patcha po drugie jest napisane że przy użyciu selektora wymagane jest usunięcie kilku plików z dt05 i 06, gdybys był sprytny i otworzył sobie np. wątek z pesmap tam jest napisane jaki plik odpowiada za scor LE i go usunął - ale po co bo problemy macie nawet z czytaniem .......

KrzyMaster:
Hola hola kolego nie rozpędzaj się tak, widzisz żebym napisał gdzieś że instalowałem dodatek 4.1 ?? jasno napisałem iż mam 4.0, co do usunięcia, usunąłem to wszystko co trzeba było jeszcze gdy lista była na pierwszej stronie a nie w pliku, tak więc proszę nie czarować tutaj wnioskami, tak więc co do problemu z czytaniem, zastanów się nad tym.
Pozdrawiam

stanek1983:
jak takis mądry poprosze screen twoich dt05 i dt06

KrzyMaster:
Wybacz, ale we wstawianie screenów z takiej ilości folderów nie mam zamiaru się bawić, kasowanie tych plików i tak trochę zajęło.

Chce się dowiedzieć jak przywrócić scor LE, taki jak był na początku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej