Patch jest znakomity teraz jak jest pod 1.6 to jest normalnie boski ;p powiedzcie mi wy też macie skopane włosy u Stilic'a czy ja coś skopałem ?
Ale to nie to,ze facemakerzy nie chcą tylko facemakerów do PES2010,jest mało bardoooo mało,a 2,3 osoby nie zrobi się większości twarzy dla grajków z ekstraklasy.Niestety 95% ludzi znających się na twarzach,robią je do PES06
wiem rozumiem to .Mi chodzi o tych najlepszych zawodników Lecha czy wisły nawet taki Lewandowski ma taką sobie twarz a Kriviets czy Burić to w ogóle nie podobni.
Wiesz żaden patch nie jest doskonały;] Ten i tak ma już wiele dobrego;D
mi chodzi ogólnie w żadnym patchu nie ma dobrych twarzy dla polskich zawodników niestety
Działa wam selector Adboard? Mi jakoś nie...
Jak właczysz Ade Selector to naduś '1' poźniej ENTER,pokaże ci się lista z nr wybierasz który chcesz,po czym naduszasz znów enter,a bandy ci się importuja
FIX przygotowany przez Michał17Widzew REJESTRACJA lub LOGOWANIE1.Wklej do KS 2.Naduś FIXPoprawia problem z wywalaniem w pucharach,przy powtórkach.Przyśpiewki już sciągam tylko AreQ mi zrobił figla i wstawił na uploading,i idzi mi 15kbs Przy dobrych wiatrach za 2-3 dni wyjdzie UP z nimi:)