Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Textury na zamówienie

<< < (2/4) > >>

MatiF96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMój zbanowany kolega Danielek 18 zrobił teksturę Dariusza Dudki. Prosił mnie żebym wrócił go na PESLEAGUE. Bardzo prosi o wasze oceny. Możecie zamawiać u mnie tekstury i przekaże mu wasze zamówienia. Pozdro.

Link do tekstury
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

przekaż koledze zeby moze zrobil tex dla jakiegos gracza ktorego nie ma jeszcze twarzy np. mannone lub muniesa

Sergio#20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem tych ludzi wezcie sie walnijcie w łeb,nie dość ze temat beznadziejny to jeszcze nawet nie swoje tekstury wstawiacie

--- Koniec cytatu ---

Ronaldinho_Gaucho,**** co za hipokryta,nie dawno pie_r-do-liłeś coś o moim wywyższaniu się,a Rogalik co ty robisz?

I powiedz,dlaczego to nie może być jego tex,oraz dlaczego ten temat jest bezsensu??Od paru miesięcy upominasz każdego,a sam gówno robisz...

RoGalos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERonaldinho_Gaucho,**** co za hipokryta,nie dawno pie_r-do-liłeś coś o moim wywyższaniu się,a Rogalik co ty robisz?

I powiedz,dlaczego to nie może być jego tex,oraz dlaczego ten temat jest bezsensu??Od paru miesięcy upominasz każdego,a sam gówno robisz...

--- Koniec cytatu ---
Co do pierwszego,nie bede Cie prosił czy też przekonywał do tego że konto nie jest moje.To że zrobione z tego komputera to nie znaczy ze ja go uzywam
A co drugiej sprawy to musze zwrócic honor bo rzeczywiście sie pomyliłem i te tekstury sie róznią wiec mowie:PRZEPRASZAM

Sergio#20:
a czy ja Cię proszę,abyś mi mówił czyje to konto??
ja znam odp.
Metz

haha..

E:
patch może i największy,ale twarze....ha,poza tym miałeś tylko konkurentów,ze ohoho :D :D

RoGalos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa czy ja Cię proszę,abyś mi mówił czyje to konto??
ja znam odp.
Metz

haha..

--- Koniec cytatu ---
Dobra idz smierdziec gdzie indziej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej