Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---

<< < (22/51) > >>

BastaO:
Zrobiłem wszystko według instrukcji i nic się nie zmieniło... Tak jakby dalej to była czysta wersja Pes-a. Inne patche też mi nie  działały... Co mam zrobić?

Danie(L):
Panowie, właśnie wróciłem po 5 dniach nieobecności na forum i jestem załamany... Ci, co nie umiecie wgrać patcha, odpowiedzcie na jedno, proste pytanie: dlaczego zatem innym użytkownikom patch chodzi, jak należy? Pytajcie się ich, jak to zrobili, bo ja mam to od początku mojej gry w PES i sam nie pamiętam, jak wgrywałem poszczególne rzeczy... :D Pozdrawiam, Danie(L)

A co do update, to naprawiłem głównie te błędy, o których pisaliście. Spokojnie, będą kolejne. Jeszcze raz pozdrawiam, i życzę miłego weekendu :)

bord8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie, właśnie wróciłem po 5 dniach nieobecności na forum i jestem załamany... Ci, co nie umiecie wgrać patcha, odpowiedzcie na jedno, proste pytanie: dlaczego zatem innym użytkownikom patch chodzi, jak należy? Pytajcie się ich, jak to zrobili, bo ja mam to od początku mojej gry w PES i sam nie pamiętam, jak wgrywałem poszczególne rzeczy... :D Pozdrawiam, Danie(L)

A co do update, to naprawiłem głównie te błędy, o których pisaliście. Spokojnie, będą kolejne. Jeszcze raz pozdrawiam, i życzę miłego weekendu :)

--- Koniec cytatu ---
Bo wiesz wiekszość to dzieciaki i nieumieją wgrywać tylko umieją mielić jęzorami np.że PES 2010 to jest świetna gra wogóle błędów ma mało i że to realistyczna gra.HAhahahhahahhahahahha taka realistyczna że nawet zagrania ręką tu niewystępują a animacje są koszmarne i nudne tak samo geamplay wszytko tylko bazuje na starym PESIE,tylko troche poprawiają błędy ale za to dadzą 50 nowych błędów.Dzięki patchom tylko ta gra jest trochę ciekawsza.Te żołtki od konami  powini od patchmerów uczyć się i tyle!!!!!!!!!! 

dj79:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo wiesz wiekszość to dzieciaki i nieumieją wgrywać tylko umieją mielić jęzorami np.że PES 2010 to jest świetna gra wogóle błędów ma mało i że to realistyczna gra.HAhahahhahahhahahahha taka realistyczna że nawet zagrania ręką tu niewystępują a animacje są koszmarne i nudne tak samo geamplay wszytko tylko bazuje na starym PESIE,tylko troche poprawiają błędy ale za to dadzą 50 nowych błędów.Dzięki patchom tylko ta gra jest trochę ciekawsza.Te żołtki od konami  powini od patchmerów uczyć się i tyle!!!!!!!!!! 

Czy TY jesteś rasistą?

--- Koniec cytatu ---

BastaO:
Aha... czyli jak zrobiłem wszystko według instrukcji i mi nie działa tzn. że jestem dzieciak??
bord8 Ty to zamknij ryja...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej