Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
bord8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAha... czyli jak zrobiłem wszystko według instrukcji i mi nie działa tzn. że jestem dzieciak??
bord8 Ty to zamknij ryja...
--- Koniec cytatu ---
Ty zamknij Ryja dzieciaku cwany jesteś w necie gnoju,a poza kompem to idziesz do mamusi jak ciebie lamusie gnebią ha ha ha ha!!!!
Niejestem rasistą tylko to jest wkurw......ce że wydają taką badziewną grę a nie każdy ma konsole więc wybiera PESA bo nie fifę na pc to całkowite badziewie ale prawie takie jak PES.Bo grałem na konsole u kolegi w FiFę to tam tracę gole po moich błędach,nie jak w pesie jest masa błędów i wogóle akcje przeciwników to cudowne podania z pierwszej piłki czy to znakomita drużyna czy to najsłabsza drużyna-poprostu to powinno nazywać się piłkarski pinball bo nic innego to nieprzypomina.I to mnie wnerwia u tych jeba....ch żółtkach że są tak beszczelni wydawać takie badziewie!!!!!!!!!!!
Danie(L):
EEEEEEEEEEEE, panowie, bez nerwów. mke love not war, jak to by powiedział BOB MARLEY ;) powyżywajcie się na PW
BastaO:
właśnie widze kto jest cwany w necie...
to moja wina że robią taką grę???
jak tu nawet nikt nie pomoże wgrać patcha...
mateusz010606:
ma to samo wyskakuje mi błąd po wczytaniu trybu kariery:/ nie wiem co mam zrobić.........??
Danie(L):
Jeśli wgrałeś update 1.01 i 1.02 to wszystko jest ok. bo była poprawka do slotów drużyn i stare save'y z Master League nie działają :) przykro mi :-\
Nawigacja
[#] Następna strona