Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---

<< < (33/51) > >>

Emilek1908:
Dobra, wszystko śmiga :D Tylko jak chcę zacząć karierę Nottingham to nie mogę, bo w Master League Championship normalnie znika. Nie ma jej w żadnym slocie. Co jest grane? ???

I nie rób ze mnie debila z OFem, bo w PESa już trochę gram i ofa podmieniać umiem :D ;D Musiałem przeinstalować PESa bo widocznie za dużo burdelu tam było.  

EDIT: Jednak nie śmiga. Wyskakuje ten błąd o którym napisałeś w poprzednim poście. Ja sobie skopiowałem save wcześniejsze i tam tego błędu nie ma.
A więc kto normalnie może grac karierę (bez błędu przy wczytywaniu) jeśli by mógł zacząć karierę Borussią Dortmund, Nottingham Forest i Interem, zapisać w pierwszym dniu i mi podesłać?
Byłbym bardzo wdzięczny. 

Danie(L):
NAPRAWIONY!

Problem z wywalaniem do Windows podczas wczytywania ML naprawiony! Pobierz update i ciesz się grą na najwyższym poziomie ;) (to oczywiście taki chwyt reklamowy).

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

INSTALACJA:Wypakowany plik unnamed_1974.bin wklej do kitservera do dt0f.img
Przykładowa ścieżka: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\Evolution Patch\evolution\dt0f.img\(tu wklej)
MIŁEJ GRY :)

artu:
wszedłem w mecz towarzyski i sprawdzałem drużyny i napotkałem błąd
drużyna holenderska VVV Venlo (czy coś takiego) nie ma tego pięciokąta, który informuje o sile drużyny , oraz nie ma nazwisk, a staty zawodników są na poziomie 20-30, co ciekawe , w edycji drużyn, tego problemu już nie ma i menu edycji nie jest wszystko po polsku ;/ są pewne rzeczy po angielsku, na razie nie grałem, będe pobierał update i mam na ich temat pytanie, czy muszę pobierać wszystkie po kolei ? czy w ostatnim jest wszystko co w poprzednich ?

pozdrawiam, świetna robota, mega patch, a i jeszcze mam kilka pytań:

nie da się jakoś podzielić ligi holenderskiej z portugalską albo zastosować jakiś przełącznik, tak jak wyczytałem tutaj:

--- Cytuj ---UPDATE 3.3 do PESEdit Patch!!

NOWOŚĆI:
*Przełącznik Eredivisie (Bundesliga <-> Eredivisie)
*Wszystko się zgadza Świata w Piłce Nożnej 2010
*Poprawiono kilka innych zespołów Narodowego[...]
--- Koniec cytatu ---
LINK: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

nie wiem o co chodzi z tym przełącznikiem, ale coś takiego istnieje :) widzę, że jest dużo polskich drużyn ? nie lepiej zebrać to w całość i utworzyć polską ligę ?

pozdrawiam

edit:
włączyłem mecz lech poznań - cracovia i na wojtkowiaka komentator mówi mi ben arfa, na  Kuliga z cracovi - aguero i bramkarz Burić, ma nr 4 na koszulce, co dziwne, coś mam źle ale nie wiem, co pomóżcie

cracovia nie ma nazwisk na koszulkach , a bandrowski ma twarz niczym cueto :)

wiem, że się czepiam, ale gdzież Pedro w Barca ma tylko 66 staty, przecież to jest taki kot , że aj

Danie(L):
Pobierz ostatni update (BIG UPDATE 1.03, FIX 1.3.1) i ten ostatni i będzie wszystko chodzić jak należy. Przedtem dla kilku face i strojów polecam też pobrać UPDATE 1.02(zanim pobierzesz wszystkie wymienione)

a co do błędów, to będę je systematycznie naprawiał ;)

JUŻ NIEDŁUGO MAŁY ADD-ON DO MŚ 2010 W RPA :)

artu:
ok, tak myślałem, że to kwestia uptadów, czekam na składy reprezentacji, takie jakie będą na mś, pozdrawiam i powodzenia

mam pytanie, czy ten ostatni update, z poprawką przy wczytywaniu ml każdy powinien pobrać ? czy tylko te osoby, co mają z tym problem ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej