Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
artu:
dobra już to opanowałem
Mam, myślę, że dobrą propozycję. Ponadto, co Ty na to Danie(L) aby hmm stworzyć alternatywę dla Coca Cola Championship ?
Myślę, że nie każdy gra karierę jakimś angielskim klubem, zapewne są ludzie, którzy chcieli by grać Primera Division, Bundesligę, Ligue 1 czy Serie A. W sumie nie wiem czy to możliwe, ale myślę, że tak, stworzyć dla każdej z ww. lig drugie ligi i kto by chciał grać daną ligą, by sobie podmieniał pliki, czy coś w tym stylu. Autor sam wie najlepiej na jakiej zasadzie działa jego patch, więc powiedz czy jest to możliwe, jestem chętny pomóc Ci przy tworzeniu Segunda Division, na pewno znalazł by się ktoś do Serie B, czy innych lig, pozdrawiam i czekam na rozpatrzenie mojej propozycji :) bo nie widzi mi się gra np. Barcą w drugim sezonie z kimś z innego kraju, na pewno wtedy więcej ludzi by pobierało Twój patch i miałbyś więcej fanów i zwolenników :) pozdrawiam raz jeszcze
staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra już to opanowałem
Mam, myślę, że dobrą propozycję. Ponadto, co Ty na to Danie(L) aby hmm stworzyć alternatywę dla Coca Cola Championship ?
Myślę, że nie każdy gra karierę jakimś angielskim klubem, zapewne są ludzie, którzy chcieli by grać Primera Division, Bundesligę, Ligue 1 czy Serie A. W sumie nie wiem czy to możliwe, ale myślę, że tak, stworzyć dla każdej z ww. lig drugie ligi i kto by chciał grać daną ligą, by sobie podmieniał pliki, czy coś w tym stylu. Autor sam wie najlepiej na jakiej zasadzie działa jego patch, więc powiedz czy jest to możliwe, jestem chętny pomóc Ci przy tworzeniu Segunda Division, na pewno znalazł by się ktoś do Serie B, czy innych lig, pozdrawiam i czekam na rozpatrzenie mojej propozycji :) bo nie widzi mi się gra np. Barcą w drugim sezonie z kimś z innego kraju, na pewno wtedy więcej ludzi by pobierało Twój patch i miałbyś więcej fanów i zwolenników :) pozdrawiam raz jeszcze
--- Koniec cytatu ---
PesEdit Patch.
DoMiN_7:
No fajny patch. Próbowałem wielu z tego forum ale tego jeszcze nie. Mam małe pytanko. Czy patch jest kompatybilny z dlc 1.6 ? :D
EDIT. Sorka. Głupie pytanie. Nie chciało mi się tego czytać tylko filmik obejrzałem. Potem przeczytałem i dokładnie pisze ze jest kompatybilny z dlc 1.6.
Mam małą propozycje. Jak będziesz robił nowy update to czy mógłbyś zrobić jakaś paczkę butów z
REJESTRACJA lub LOGOWANIE . Buty sa wykonane w hd i bardzo dobrze , realistycznie skonstruowane wiec czemu by nie.
bodzio225btm:
mam prosbe niech ktos mi napisze jak wgrac ten path na czystego pesa po formacie systemu gg 9299986
arsenal15:
Siema. Dalbys rade zrobic moze aktualne stroje dla tych lepszych druzyn? Typu Arsenal, Chelsea, Real? Mglbym ci podeslac kilka linkow.
Nawigacja
[#] Następna strona