Witam Wszystkich forumowiczów.
Jestem tu nowy, na wstepie chciałbym przede wszyskim podziękować Tobie Daniel i wszystkim innym którzy brali udział w robieniu tego patcha. Fajnie ,że są tacy ludzie-fascynaci, którzy robią takie rzeczy:)
Przeczytałem cały temat od dechy do dechy, nie znajdując odp. na moje pytanka, więc zapytuje:
-mam zainstalowanego tego waszego patcha i teraz pytanie o updaty-Czy muszę instalować każdy po kolei, czy od razu mogę instalować ten update 1,4 ?
-czy jak już zupdatuje i zainstaluje na to wszystko add-on WC to bedzie to jakiś dodatek kompatybilny z tym wszyskim co jest?
-czy updaty do patcha dopełniają spolszczenie do 100%? Bo teraz mam tak, że tylko część gry jest spolszczona, np w "Zostań legendą"albo w Master league" jest sporo rzeczy po ang.
Czy tak powinno być, gdy ma się "goły patch"? Czy może mam coś nie tak i powinienem mieć wszysko po polsku już teraz?
-jeśli updaty nie spolszczają gry na max, to jakie spolszczenei jest kompatybilne z tym patchem?
i ostatnie pytanie:-czy jest jakiś sposób w ML żeby zacząć gre w 2 dywizji danej ligi i potem piąć się z zespołem do góry i walczyć o awans do 1 ?
PS: -brawa za dobraną muzeD: Lubie polski rock
pozdro