Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
szymon9723:
Już pobieram ;P
Michal16ZenitSP:
Jeśli zrobisz update w którym będzie Ekstraklasa to pobiorę,ale narazie sobie daruje,wole pograć na PES Edit Patch 4.0 ;D
krzysioh1983:
Prosze o wyjaśnienie lub dokładny opis co pokolei zainstalować poniewaz ja juz nie wiem. Instaluje:
1.PES.
2.PES patch 1.03 od KONAMI
3.DLC 1.06
4.UPDATE 1.03 Evolution Patch
5.FIXy 1.3.1 oraz 1.3.1.1 Evolution Patch
6.Update 1.5 Evolution Patch
7.Evolution Patch by Daniel(te12 partów)
I jedynie co mam to spolszczenie. Przy pierwszym włączeniu wyskakuje informacja że coś niepoprawna wersja i każe uaktulnić.
Proszę o pomoc. Grałem na wcześniejszych wersja tego patcha i jest super i chciałbym dalej na nim grać.
koksik1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProsze o wyjaśnienie lub dokładny opis co pokolei zainstalować poniewaz ja juz nie wiem. Instaluje:
1.PES.
2.PES patch 1.03 od KONAMI
3.DLC 1.06
4.UPDATE 1.03 Evolution Patch
5.FIXy 1.3.1 oraz 1.3.1.1 Evolution Patch
6.Update 1.5 Evolution Patch
7.Evolution Patch by Daniel(te12 partów)
I jedynie co mam to spolszczenie. Przy pierwszym włączeniu wyskakuje informacja że coś niepoprawna wersja i każe uaktulnić.
Proszę o pomoc. Grałem na wcześniejszych wersja tego patcha i jest super i chciałbym dalej na nim grać.
--- Koniec cytatu ---
wystarczy zainstalować tylko nowy upload czyli te 12 partów
krzysioh1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwystarczy zainstalować tylko nowy upload czyli te 12 partów
--- Koniec cytatu ---
Czytałem na wcześniejszych stronach że na czystą wersję nie działa ten patch tylko na wersje 1.03 i DLC 1.6 Ja instalowałem na czysta wersję i tylko ten upload 12 i też nie działa:(:(. Pomóżcie proszę!!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona