Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---

<< < (46/51) > >>

Hydrant98:
dobra sciagnalem ale jak wszystko kopiuje to nadal jest czysty pes
 ???

6xavi:
Stroje działają tylko w trybie Mecz towarzyski, w LM jest po staremu.. Aktualnych transferów na 01/09/2010 nie mam.

raf1990:
ja zrobilem wszystko tak jak w instrukcji, wlaczylem gre i pisze mi "wczytywanie nieudane poniewaz dane pochodza z innej wresji, pobierz zawartosc i zaktualizuj dane" i nic sie nie zmienilo w grze....jak to naprawic zeby patch dzialal??? prosze o pomoc...

Danie(L):
FINAL UPDATE 1.6
Po długim czasie od ostatniego update, przyszedł czas na podsumowanie patcha. Generalnie nie okazał się on jakimś przełomem, ale najważniejsze, że przynajmniej kilku osobom sprawił on frajdę ;). Dlatego też z nieukrywaną przyjemnością i przykrością zarówno pragnę przedstawić Wam ostatni update oznaczony numerkiem 1.6. Oto, co on zawiera:

-aktualne składy na sezon 2010/11
-kitsy na sezon 2010/11
-nowe bandy reklamowe
-nowe twarze
-aktualizację znaczków na rękawach(Sleeve Patch)
-nowy zespół: Hercules CF(za Real Betis)
-nowe ikony pozycji(zwykłe, PL)
-3 nowe stadiony:
*HSH Nordbank Arena(HSV Hamburg)
*Stamford Bridge(Chelsea)
*Allianz Arena(Bayern Monachium)
-możliwość działania jako oddzielna gra(osobny folder z save). Można instalować też inne patche na PES 2010

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

INSTALACJA:
Folder Pro Evolution Soccer 2010 scal ze swoim folderem PES 2010(np. D:\Gry\PES 2010)
Folder KONAMI wklej do Moich Dokumentów

Jest to naprawdę ostatni update do Patcha, proszę więc nie pytać mnie, kiedy będą następne. I tak wszyscy teraz zajmują się ogrywaniem dema PES 2011 :) Ja zresztą też. Dziękuję za współpracę i mam nadzieję wydać coś podobnego przy następnych wersjach PES(niekoniecznie 2011).

Credits:
Danie(L)
Facemakers
Kitsmakers
Stadium-makers
Dino(sleeve patch)
Robinxon(ikonki pozycji)
radeqq81(preview stadionów i loading intros)
Michał17Widzew(Multi Exe Changer)

All Patch copyrights by Danie(L)
2010

MIŁEJ GRY! :)

dawid89293:
Jak scal jak to zrobic

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej