Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
Danie(L):
eee, NIE. gra działa tylko na patchu 1.03 i DLC 1.06. Chcę, abyście mogli się cieszyć po prostu najwiekszą ilością butów i piłek i innych dodatków, a to jest możliwe tylko po DLC 1.06, które z kolei pobierzesz tylko po instalacji patcha 1.03 ;) logiczne, co nie?
EDIT:
POBIERZ FIX 1.01 DLA EVOLUTION PATCH
POBIERZ Z
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Fix zawiera:
*poprawionych kilka transferów
*kilka nowych twarzy
*nowy strój na sezon 2010/11(Borussia MG)
*Poprawkę do slotów drużyn
Credits:
Danie(L)
Kitsmaker's
Facemaker's
scaloni:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczemu wszyscy szukaja wad w tym patchu cieszcie sie z tego co jest a nie wyliczajcie bledy kazdy patch ma jakies wady ale to nie powod zeby robic z tego wielka afere. moim zdaniem patch jest swietny i go sciagam!!
--- Koniec cytatu ---
cos Ci sie pomylilo, nie krytykuje tego tylko podaje to co mogl by Danie(L) poprawic bo nie w mojej intencji jest krytyka czyjejs swietnej pracy tylko pomoc w jej ulepszaniu ;/
tak poza tym sam juz zdazylem pobrac caly :D
__SaNd1__:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmacie może stronki ze statystykami graczy tego klubu i w ogóle jego danymi?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ---> Current Squad na wiosne :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - tutaj pilkarze ze zdjeciami w Bulgarskim sklady sa w gornym linku tutaj sa pilkarzy ze zdejcjami
REJESTRACJA lub LOGOWANIE) -> tutaj stroje po bulgarsku Екипи - pod nim sa stroje tam zobaczysz koszulki ze sponsorem jak widzisz spodenki i skarpety pierwszego stroje sa pomarańczowy, a stroje wyjazowe skarpety i spodenki tez zielone
Pozdrawiam
EDIT: Stroje domowe litex - a na filmiku tutaj zobaczysz z niedzielnego meczu ktore juz na pratkyke Litex mistrz Bulgarii ->
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ;) Tutaj skromna feta po meczu - w nastepnym meczu w niedziele bedzie prawdziwa feta w Lovechu tutaj tez sie widza stroje zespola ->
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :P
Fala1902:
gra działa na czystego pesa? a jak nie to powiedzcie mi co zainstalowac i skad to pobrac:)
scaloni:
patch 1.03 i DLC 1.06
Nawigacja
[#] Następna strona