Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
Gipsu22:
Dla mnie ten patch jest zaj........ życzę dużo sukcesów nad praca kolejnych update ;)
Michal16ZenitSP:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwydaje mi sie ze bardzo duzo bledow jest z twarzami przegladalem lech wisle i bayern, w lechu kikut ma chyba twarz guardioli albo cos podobnego arboleda jest dziwnym mulatem, w wisle gra niedzielan a w bayernie goerlitz jest czarny podejrzewam ze takich bledow jest wiecej
--- Koniec cytatu ---
Popraw tę błędy,wtedy ściągnę,bo zapowiada się ciekawie tylko soundtrack muszę sobie zmienić ;)
Kielek486:
Danie(L) prosze daj link na hotfile bo jak pobieram na przeklej niedosc ze mi nie wszystko pobiera (z 191MB pobiera sie tylko 18MB) aha i wiadomosc do wszystkich nie dawajcie pliki do pobrania na przeklej bo nie z jednym patchem pobieranym przezemnie byL taki problem
misiek50:
ściągam niedługo jak będzie wszystko aktualne to zawalisty patch
Danie(L):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDanie(L) prosze daj link na hotfile bo jak pobieram na przeklej niedosc ze mi nie wszystko pobiera (z 191MB pobiera sie tylko 18MB) aha i wiadomosc do wszystkich nie dawajcie pliki do pobrania na przeklej bo nie z jednym patchem pobieranym przezemnie byL taki problem
--- Koniec cytatu ---
mam na hotfile dać 14 partów? o to właśnie chodzi, żeby pobierać jak najkrócej i jak najszybciej ;) Jeśli ktoś ma szybkie łącze i dużo czasu, to niech umieści na innym serwie i wyśle mi linki, a ja wstawię do głównego posta mirror. pozwalam :)
Nawigacja
[#] Następna strona