Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---

<< < (16/51) > >>

Sergio#20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMa texturę głowy, tyle, że Segio 20 robił Albiola na straym Blenderze o ile się nie mylę i PES nie czyta tych włosów :D TRANSFERY-tak jak pisąłem-poprawię wszystkie w update ;)

--- Koniec cytatu ---
Ja nie robiłem Albiola do PES2010.

ferbiii:
Wgrałem na dysk C, wszystko tak jak w instrukcji , zmienił sie filmik, menu , muzyka , ale drużyny pozostały te same - bez licencji ;/
Mógłby mi ktoś pomóc  ?

P.S nie mam tego patcha dlc i od konami, on jest potrzebny ?

OM:
mozna wgrac samemu statystyki zawodnikow ???

MaddiMNagic:
I proponuje cos zrobic z funduszami druzyn bo najbogatszy klub na swiecie manchester united ma 180 ml funduszy  :-\

Danie(L):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa nie robiłem Albiola do PES2010.

--- Koniec cytatu ---

niee? możliwe, ja nie pamiętam autorów wszystkich twarzy, bo jest ich dużo :p a wasze problemy wynikają z niewłaściwej instalacji patcha, u mnie wszystko śmiga, że aż miło. popatrzcie na instrukcje instalacji innych patchy, może wam to pomoże.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWgrałem na dysk C, wszystko tak jak w instrukcji , zmienił sie filmik, menu , muzyka , ale drużyny pozostały te same - bez licencji ;/
Mógłby mi ktoś pomóc  ?

P.S nie mam tego patcha dlc i od konami, on jest potrzebny ?

--- Koniec cytatu ---

muszisz KONIECZNIE GO WGRAĆ! inaczej nie będzie tych drużyn na pewno...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmozna wgrac samemu statystyki zawodnikow ???

--- Koniec cytatu ---

można, jeśli wiesz, co i gdzie i jak ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI proponuje cos zrobic z funduszami druzyn bo najbogatszy klub na swiecie manchester united ma 180 ml funduszy  :-\

--- Koniec cytatu ---

nie moja wina, że KONAMI tak układa budżety... proszę was, instalujcie najpierw Patch 1.03 i DLC 1.06(TO NIE TO SAMO, POPATRZCIE NA FORUM!)a dopiero potem, jak coś nie działa, to się pytajcie. bo tak, to znów będzie, tak, jak z EP 2010---330 stron bezużytecznego SPAMU!!!

Na kilka dni, aż do następnego weekendu nie spodziewajcie się UPDATE, bo mam zablokowany dostęp do komputera. w następny weekend najprawdopodobniej wyjdzie :) POZDRAWIAM I MIŁEGO WEEKENDU

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej