Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
bord8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest sporo nowych twarzy, niedługo wyjdzie update z wieloma nowymi ;) Tak troszeczkę zareklamuję, że naprawdę, WARTO ŚCIĄGNĄĆ :D
--- Koniec cytatu ---
Tak jest sporo twarzy w patchu,ale też sporo niema nawet Kossowski niema twarzy o wichniarku niewspomnę albo wiele drużyn polskich niema twarzy,cska moskwa wogóle ma na odpierdziel skład chyba z 2008 roku i wogóle dużo drużyn ma składy że przynajmniej 3-4 zawodników brakuje,a i pisałeś ,,,,,,dodanymi team'ami wynosi 320 DRUŻYN!!! Możecie znaleźć tyle w PESEdit.com, ale tam trzeba korzystać z Selectora, co w wypadku mojego patcha nie jest konieczne ;)''''''''.Tylko że w PESEdit są ligi serie B,2 hiszpańskiej,2 Angielskiej ale tu też chyba tu jest ale i to mi się wydaje że niewszytkie i 2 Bundesliga a u ciebie niema chyba że miałeś na myśli wersje PESEdit 1.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Może ktoś woli serie B zamiast tej ligi 1 Angielskiej albo wogóle uruchamianie przez Selector i tyle!!!!!!!!!!!!!
Danie(L):
Jak ci się **** nie podoba, to nie ściągaj. Lepiej przeczytaj na dole posta, dlaczego patch nie jest dopracowany. Naprawdę, wkurza mnie takie zachowanie, zarejestrowałeś się na forum tylko po to, aby się emocjonalnie na kimś wyżyć? Pisałęm przecież, że będę poprawiał błędy w updat'ach, a najbliższy update szykuje się naprawde duży. Więc masz dwa wyjścia-pisz, co poprawić, delikatnie, bez ataków i przesadnego krytycyzmu, albo POBIERZ INNEGO PATCHA! Pozdrawiam
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdy wczytuje "sezon" mam taki problem
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Ściągnij to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wklej do C:\Windows\System32\
I napisz, czy wszystko OK.
Jeśli nie, to starego save'a z kariery na czystym PES nie wczytasz na moim patchu po prostu... :-\ przykro mi
sobota23:
To nic nie dało
Grałem wczoraj na twoim patchu zapisałem i Wyłączyłem gra wieczorem chcą zagrac dalej pojawia sie ten bład i za każdym razem jak zaczne gre zapisze wyłączę gre i włączam gre wczytuje save i błąd
Sierapinho:
bedzie dzis upadate ??;]
bord8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak ci się **** nie podoba, to nie ściągaj. Lepiej przeczytaj na dole posta, dlaczego patch nie jest dopracowany. Naprawdę, wkurza mnie takie zachowanie, zarejestrowałeś się na forum tylko po to, aby się emocjonalnie na kimś wyżyć? Pisałęm przecież, że będę poprawiał błędy w updat'ach, a najbliższy update szykuje się naprawde duży. Więc masz dwa wyjścia-pisz, co poprawić, delikatnie, bez ataków i przesadnego krytycyzmu, albo POBIERZ INNEGO PATCHA! Pozdrawiam
No nie wiem jak ty traktujesz czyjes prośby bo może olejesz to co napisałem co jest do poprawienia i tyle,bo większość tak robi!!A i nieatakuje ciebie i niewyżywam się na nikim tylko ci napisałem prawdę a że jej nielubisz znosić to już nie moja sprawa.A i nie napisałem że patch jest beznadziejny czy jakis do bani to jest jeden z najlepszych patchów a jak w update tyle rzeczy poprawisz to będzie jeszcze bardziej superowaty
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona