Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
Danie(L):
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak ci się **** nie podoba, to nie ściągaj. Lepiej przeczytaj na dole posta, dlaczego patch nie jest dopracowany. Naprawdę, wkurza mnie takie zachowanie, zarejestrowałeś się na forum tylko po to, aby się emocjonalnie na kimś wyżyć? Pisałęm przecież, że będę poprawiał błędy w updat'ach, a najbliższy update szykuje się naprawde duży. Więc masz dwa wyjścia-pisz, co poprawić, delikatnie, bez ataków i przesadnego krytycyzmu, albo POBIERZ INNEGO PATCHA! Pozdrawiam
No nie wiem jak ty traktujesz czyjes prośby bo może olejesz to co napisałem co jest do poprawienia i tyle,bo większość tak robi!!A i nieatakuje ciebie i niewyżywam się na nikim tylko ci napisałem prawdę a że jej nielubisz znosić to już nie moja sprawa.A i nie napisałem że patch jest beznadziejny czy jakis do bani to jest jeden z najlepszych patchów a jak w update tyle rzeczy poprawisz to będzie jeszcze bardziej superowaty
--- Koniec cytatu ---
już w porządku. nie zrozumiałem pierwotnie, co miałeś na myśli. Wszystko uwzględnię w update. Pozdro ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy ten patch ma osobny plik exe???
dałby mi ktoś screen jak to ma wyglądać?????
please
--- Koniec cytatu ---
nie ma osobnego exe.
--- Koniec cytatu ---
Danie(L):
UPDATE 1.02 DO EVOLUTION PATCH
Update zawiera:
*Kilka nowych twarzy, m.in. dla Lecha Poznań, CSKA Moskwa i kilku innych
*Wiele nowych zestawów kitsów(na sezon 10/11)
*Nowy bootpack do patcha :) by MODDY99
*i jakieś rzeczy, o których sam zapomniałem :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Sierapinho:
liczylem na cos wiecej;]
OM:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEliczylem na cos wiecej;]
--- Koniec cytatu ---
Ja tez.
jakies nowew statystyki, duzo twarzy, aktualnych skladow itp.
Patch oceniam na - 3 .
Niedopracowane duzo rzeczy.
OM:
Dlaczego jak R.Lewandowski w trybie kariery ma 15 lat i poziom umiejetnosci 63 a poza tym trybem ma noralnie wszytko ok.
Juz nawet go edytowalem ale to nic nie dalo.
Pomoze ktos??
Nawigacja
[#] Następna strona