Dział Ogólny > PES 2011

pes 2011 oficjalnay Teaser Trailer

<< < (3/16) > >>

Deimian7:
No te ruchy wyglądają bardzo realistycznie.  :)

AreQ:
no mozna by tak bylo zrobic ze ktos szuka news'ów o PES o Patchach itp. i by pisali zapowiedzi i wogole wszystko

czerwono-czarny:
Widzę,że już lekka podnieta.Gdy zobaczyłem tego newsa to prawie się nabrałem :D Jestem fanem serii od ISS z playstation i z ręką na sercu powiem,że najlepszy gameplay ma Pes 06.Z Pes 2010 wiązałem wielkie nadzieję,ale oczywiście było rozczarowanie i żal straconych pieniędzy na ten szmelc.Nie będe tu bawił się w recenzenta,ale najgorszym aspektem gry jest zachowanie bramkarzy i opóźnione podania,ale to każdy chyba wie.Nikt już się nie nabierze na te bajery od Konami co roku w,których gadają jakie to zajebiste zmiany będą,a przychodzi premiera i wszyscy yyyy co to ma kur...być? Gdyby było mnie stać na konsole Box albo playstation 3 to w momencie zakupy FIFY staję się fanem tej kopanki.Dość już mam co roku tej samej śpiewki.Na targach E 3 pewnie zaprezentują te nowości krótkim filmikiem i ktoś się nabierze i już grę będzie zamawiał 2 miesiące przed premierą,ale ja dziękuje.Kupię gdy zobaczę zmiany.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę,że już lekka podnieta.Gdy zobaczyłem tego newsa to prawie się nabrałem :D Jestem fanem serii od ISS z playstation i z ręką na sercu powiem,że najlepszy gameplay ma Pes 06.Z Pes 2010 wiązałem wielkie nadzieję,ale oczywiście było rozczarowanie i żal straconych pieniędzy na ten szmelc.Nie będe tu bawił się w recenzenta,ale najgorszym aspektem gry jest zachowanie bramkarzy i opóźnione podania,ale to każdy chyba wie.Nikt już się nie nabierze na te bajery od Konami co roku w,których gadają jakie to zajebiste zmiany będą,a przychodzi premiera i wszyscy yyyy co to ma kur...być? Gdyby było mnie stać na konsole Box albo playstation 3 to w momencie zakupy FIFY staję się fanem tej kopanki.Dość już mam co roku tej samej śpiewki.Na targach E 3 pewnie zaprezentują te nowości krótkim filmikiem i ktoś się nabierze i już grę będzie zamawiał 2 miesiące przed premierą,ale ja dziękuje.Kupię gdy zobaczę zmiany.

--- Koniec cytatu ---

słuchaj ludzie się nie podniecają gadką konami tylko filmikiem który jest dużo lepszy niż ten z PES 2010 popatrz na te ruchy,na jakość murawy...

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno mozna by tak bylo zrobic ze ktos szuka news'ów o PES o Patchach itp. i by pisali zapowiedzi i wogole wszystko

--- Koniec cytatu ---

tylko czy znajdzie się chętny?...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej