Dział Ogólny > PES 2011
pes 2011 oficjalnay Teaser Trailer
Bayern:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie przesadzaj. Grafika musi być godna. Oczywiście gameplay przede wszystkim , ale nie zamierzam wydawać kasy na bieganie pikselami.
--- Koniec cytatu ---
Lepiej grac w piłke pikselami niz grac w "złap Messiego" na wypas grafice ;p
AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Narazie nic nie widac na tym Trailerze
Bez sensu takie gadanie ze w tym sie nic nie zmieni a w tym zmieni moze naprawde zrobia w PES z numerkiem 2011 cos nowego ze PES bedzie tak popularny jak przy wersji 06 miejmy taka nadzieje
djzib0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie przesadzaj. Grafika musi być godna. Oczywiście gameplay przede wszystkim , ale nie zamierzam wydawać kasy na bieganie pikselami.
--- Koniec cytatu ---
Szczerze to wolę słabszą grafikę ale gameplay (czyt. jak najlepsze odzwierciedlenie meczu piłkarskiego) na jak najwyższym poziomie. Wiadomo, że graficznie nie cofną się a nawet można i to wiele poprawić. Twarze w tym roku były naprawdę niesamowicie odzwierciedlone ale tylko twarze. Oświetlenie to jakaś kpina, bo nie widziałem takich barw na żadnym meczu. World cup 2010 od EA jak narazie chyba pod tym względem najlepiej dotychczas wygląda.
Ale jak już wspomniałem wcześniej, może być grafika taka jak była w tej edycji ale proszę KONAMI o jedno, żeby nas znowu nie okłamywali bo o rewolucji to od PES 2008 słyszę a co roku odgrzewany kotlet z lekką pleśnią na wierzchu. W końcu się miarka przebierze i wkroczy ktoś nowy z innowacyjnymi pomysłami na rynek i KONAMI całkowicie odpadnie. Obawiam się tylko, że jeden rok nie wystarczy na dogonienie konkurencyjnej FIFY, gdzie EA tak naprawdę innowacji dużo nie wprowadzi a poprawi głównie to co jest do poprawienia.
mar15:
I tak będzie "odgrzewany kotlet".Tak samo Konami mówiło przy PES-ie 10,że będzie rewolucja,a co było-gów*o za przeproszeniem.Lubię PESa,wole 100 razy bardziej od Fify(oczywiście mówie o pecetowych wersjach,bo w konsolowych wiadomo kto jest na czele niestety),ale denerwuje mnie to że od 3-4 lat cały czas mamy odgrzewany kotlet z drobnymi bajerami.Tak jak to było w przypadku PESa 10.Wzięli PESa 09 dodali jakieś karty graczy,wprowadzili drobne usprawnienia(nie widoczne niestety) i wypuścili na rynek.Obym się mylił,ale już raz się zawiodłem,a jak teraz będzie tak samo kupuje PS3 i biorę Fifę.Sorry,ale tak się nie robi Konami...Zapowiadacie rewolucje to ją zróbcie. :( :(
Lukaszeq:
I znowu się zaczyna porównywanie Pesa do konsolowej fify... Ciąg dalszy tej szopki ;P
Do mar15:
Ach jak i ja bym chciał mieć taką sytuację finansową że po prostu obrażam się na Konami idę po PS3 i kupuję Fife :D
Nawigacja
[#] Następna strona