Dział Ogólny > PES 2011
pes 2011 oficjalnay Teaser Trailer
Hubi89PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno niestety nie przesadzam mam opóżnienia i lagi. Nie mówię tu o ludziach z ligi tylko z tymi co się gra w sieci, rzadko trafiam na gościa który ma zielona krope.
--- Koniec cytatu ---
heh Jackmil, ale nie zauważyłeś że nawet jak zagrasz z osobą co ma żółtą kropkę może ci się lepiej grać od osoby która posiada zieloną kropkę? a czemu ? to jest zapewne sprawa pingów, a czasem nie tylko;)
Hubi89PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja za to nie bede się chwaliła jaki mam sprzęt bo komu to potrzebne :P czekam z niecierpliwością na gre mam nadzieje że przynamniej gameplay i inne błędy zostaną naprawione bo licencje na stroje...szczerze wątpie a gdyby były no..to.. byłaby rewolucja lol ale od czego są patche...Patchmakerzy zawsze będą nas rozpieszczać :D
--- Koniec cytatu ---
Wiesz chwalić to fakt, nie trzebz koleżanko:) wystarczy że powiesz że masz wystarczający do grania w PESA :D (fajnie że nawet dziewczyny grają a to już coś :) ) Pozdrawiam :)
bartiveb:
krawulec nawet gdyby to dwujajowiec był to i tak słabo... Zbliża się lato , popracuj. Zarobisz trochę kasy to zainwestuj w kompa ( Teraz dobry komp z 4 - rdzeniowym procem i solidną kartą graficzną ok.1400 zł , więc nie jest źle ) albo kup xbox`a, bo według mnie w kompa nie opłaca się inwestować bo jest to zakup na rok góra dwa. :)
vares999:
Jednocześnie komputer daje Ci więcej możliwości, ale już pewnie tylko do czasu - konsole stoją się coraz bardziej funkcjonalne. Ale jeżeli ludzie w Konami nie spieprzyli nic, gra nie powinna mieć zabójczych wymagań. Ale jak kolega wyżej pisał - wakacje się zbliżają, można załapać się do jakieś roboty i zarobić.
Michal16ZenitSP:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZbliża się lato , popracuj. Zarobisz trochę kasy to zainwestuj w kompa ( Teraz dobry komp z 4 - rdzeniowym procem i solidną kartą graficzną ok.1400 zł , więc nie jest źle ) albo kup xbox`a, bo według mnie w kompa nie opłaca się inwestować bo jest to zakup na rok góra dwa. :)
--- Koniec cytatu ---
1.Jestem niepełnosprawny
2.Mam tylko 15 lat
3.Nie stać mnie na konsolę
4.W moim domu drugi komputer się nie zmieści(mam już jeden,a przecież go nie wyrzucę ::))
5.Oto wymagania mojego laptopa(właśnie na nim jestem :))
Microsoft Windows XP,Home Edition wersja 2002
Intel Core 2 Duo CPU T5250 1.50 GHz 2.00 GB Ram
To tyle ;)
6.Przez całe wakacje będę na turnusach reh.
Nawigacja
[#] Następna strona