Archiwum > Sport
Inter Mediolan-Liga, Puchar Włoch, Liga Mistrzów, Transfery, Pogłoski
scaloni:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI pewnie Lazio też winne jest porażki Romy z Sampdorią??? Jak to mówią "game over" !!!
--- Koniec cytatu ---
sedzia w tamtym meczu byl jednostronny a na dodatek byl nim Antonio Damato prywatnie kibic Interu ;/
a poza tym chyba Roma specjalnie by nie przegrala aby tytulu nie zdobyc ;/
wkoncu przegrac mecz po walce rzecz normalna a to jak dalo dupy Lazio to tylko we wloszech taki cyrk.
wczorajszy mecz to bylo jedno wielkie scierwo ... wszyscy sie kladli jak panienki a to co odgrywal Materazzi to serio szkoda klawiszy aby komentowac.
styl w jakim wygral Inter nie powala i tak jak ogladali ten mecz zwykli ludzi nie kibicujacy ani Interowi ani Bayernowi to w finale Cl beda za Niemcami bo gre takich baletnic szkoda ogladac ;/
jedyny plus meczu ta zajebista bramka Milito :D
unkas:
czym ty się przejmujesz że w finale będą kibicować Bayernowi ..i dobrze niech kibicują kibice Interu są wierni tyle lat czekają na zdobycie ligi mistrzów zobacz co się dzieje z dziećmi którzy kibicują Barcelonie i realowi połowa to byli kibice manchesteru i Milanu wystarczy wejść na naszego irca ...jak rozmawiam z kolesiem który kibicuje Interowi to wiem że to kibic Interu a nie jakiś sezonowiec w dupie mam czy inter jest popularny czy nie czy będą mu kibicować czy nie... FORZA INTER !
Cesc Fabregas:
Co racja to racja - teraz kibiców Bayernu się namnożyło, jak po kupnie CR do Realu kibiców Królewskich, czy jak po wygraniu LM przez Barce. Oczywiście mowa o Polsce. Wracając do Bayernu - Robben i Ribery robią swoje ;D. Ale to wątek o Interze, więc napisze tylko tak - po wyeliminowaniu Chelsea przez Inter kibicowałem w LM Interowi i bardzo się cieszę, że zagrają w finale. Mourinho poukładał ten zespół i widać, że to inny team, niż Inter Manciniego. Wiedzą, czego chcą i mam nadzieję, że dopną swego (to znaczy zdobędą te 6 pucharów) :)
scaloni:
mnie chodzilo o zwyklych ludzi co sie tak pilka nie interesuja, ale beda mieli chce obejrzec fajny final :D
Ja zawsze bylem jestem i bede za Bayernem i szanuje tych kibicow, ktorzy sa wierni swoim bo tak jak piszesz sezonwcow jest wielu i szkoda o nich pisac.
$RMF$:
Finał może być najciekawszy od kilku lat
Nawigacja
[#] Następna strona