Dział Ogólny > PES 2011
Copa Libertadores w pes 2011!!!
scaloni:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa rozumiem że, będzie UEFA Champions League i Copa Libertadores. Proszę mnie poprawić jak się mylę. Tylko martwi mnie czy i w ogóle będzie Bundesliga.
--- Koniec cytatu ---
Bundesliga? tez bym chciał, ale pewno znow sobie darują. ;/
Byegaly17:
No na Bundeslige raczej nie mozemy liczyc.
Bedziemy musieli poczekac na patchmaekerow
kogut_dp:
O! Jak fajnie! Będą nowe, kolorowe drużynki!
A tak na serio to guzik mnie Copa Libertadores obchodzi. Cieszy mnie LM i LE, ale Copę mam gdzieś. Widać, że nie udało się kupić żadnej nowej licencji na jakąś porządną, europejską ligę i próbują mydlić oczy graczom jakimiś Libertadoresami.
Ukassiu:
przestancie pierd*** fifa ma premier league i bundesligę na wyłączność więc przestancie jechać po konami.a ze kupili prawa do Copa Libertadores to może cię nie obchodzi ale pomyśl o milionach ludzi z tamtej części świata,
kogut_dp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpomyśl o milionach ludzi z tamtej części świata,
--- Koniec cytatu ---
Milionach? ::) Tam chrzanią Pesa, w którym się roi od amerykańskich drużyn i grają w Fifę.
Spokojnie, po co te emocje? Ty też przerzucisz się na Fifę 11 :D Wszyscy wiemy jak będzie wyglądała na PC. Konami ma ogromną konkurencję na tej platformie. Do tej pory na PC nie mieli sobie równych, a na konsoli mocno odstawali od Fify. Teraz dają się wyprzedzić również na pececie. No cóż, powstrzymam się od wyroku aż do premiery, zobaczymy.
Nawigacja
[#] Następna strona