Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 będzie wykorzystywał Natala i różdżkę PS3

<< < (2/4) > >>

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie musieliby jej likwidować. Byłyby dwie wersje i tyle. Co nie zmienia faktu, że sterowanie ciałem wcale nie wyglądało by jakoś genialnie. Wątpię, żeby udało się wychwycić balanse ciała czy dryblingi. Polegałoby to raczej na wykonywaniu ustalonych ruchów, które konsola interpretowałaby jak wciśnięcie klawisza/kombinacji klawiszy. Czyli odpowiedni ruch nogą to strzał, inaczej podanie, inaczej drybling. Ogólnie bardziej widzę sterowanie ciałem do strzelanek czy bijatyk - do PES'a/Fify musieliby dodać chociaż piłkę, żeby nie kopać jak idiota :)

--- Koniec cytatu ---
Tak, ale wtedy KONAMI całkowicie olało by wersje PC i skupiło się na dopieszczaniu edycji konsolowych.

LuKeL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOOo kurde. Jak by w pes 2011 mozna sterować ciałem. Pomyślcie ilu to by ludzi napewno kupiło. Strzaly, podania, wykonywanie wolnych ile sie chce własnym ciałem bez potrzeby wychodzenia na dwor. Napewno to by bylo ciekawe cwiczenie na ciało itp, ale zastanawia mnie.. jak dobrze uderzyć.. POWIETRZE? Ogolnie pomysł naprawde super, ciekawe jak z wykonaniem.

--- Koniec cytatu ---

juz wprowadzali gry samochodowe ze sterowaniem rękami. 30 minut i sie juz grać nie dało tak ręce bolały.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjuz wprowadzali gry samochodowe ze sterowaniem rękami. 30 minut i sie juz grać nie dało tak ręce bolały.

--- Koniec cytatu ---
Chyba nie chodzi ci o kierownicę.

minz:
Nie wiem jak można grać w grę sterowaną ruchem. To totalny debilizm, w gry gra się na padzie ewentualnie klawiaturze. Chcecie się poruszać-proszę bardzo, zapraszam na boisko. To rozwiązanie dla grubasów czy jakiś "mało sprytnych sportowo" osób, które tylko ślęczą przed monitorem, nie potrafią grać w piłkę nożną i podniecają się takimi rzeczami, których nigdy by nie zrobili. Chcesz się poruszać-na dwór. Chcesz sobie pograć-kup pada. Proste.

★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem jak można grać w grę sterowaną ruchem. To totalny debilizm, w gry gra się na padzie ewentualnie klawiaturze. Chcecie się poruszać-proszę bardzo, zapraszam na boisko. To rozwiązanie dla grubasów czy jakiś "mało sprytnych sportowo" osób, które tylko ślęczą przed monitorem, nie potrafią grać w piłkę nożną i podniecają się takimi rzeczami, których nigdy by nie zrobili. Chcesz się poruszać-na dwór. Chcesz sobie pograć-kup pada. Proste.

--- Koniec cytatu ---

ameryka same tłuściochy ...i wszystko przechodzi na polskę ,to co się dziwisz , idziesz na boisk  "NIE CHCE MI SIĘ " "NIE MOGE" ITP ITD !!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej