Archiwum > Sport

Polonia Warszawa - aktualności, mecze itd.

<< < (5/22) > >>

Ukassiu:
jedyny minus to beznadziejny stadion.Nie mam oczywiście nic do legi ale to jakiś skandal żeby blisko 0.5 mld zł. poszło na stadion legi a na poloni nawet murawy nie wymienią bo im szkoda kasy..........

Janek994:
Miasto Warszawa bardzo chce by Polonia rozgrywała swoje mecze na stadionie narodowym który po euro 2012 nie będzie miał operatora. Władze KSP jednak nie chcą tam grac ponieważ obawiają się że koszt utrzymania takiego stadionu mógł by przekroczyć dochody z meczów, na Polonie więcej niż 7-8 tysięcy by chyba nie przyszło.

Ukassiu:
tak sobie z grubsza przejrzałem list polskich zawodników za granicą i doszedłem do wniosku że tylko 4 mogło by być dużym wzmocnieniem polonni(chodzi o napastników) odliczam oczywiście Jelenia i Lewandowskiego z wiadomych względów

3 o których już mowiliśmy czyli Sosin,Saganowski i sikora.

ale najlepszym kandydatem byłby Dawid Janczyk co o tym myślicie???

chmielu2108:
Janczyk zdaje mi się nie przeszedłby do Polonii ,gdyż jest to zawodnik o potencjale i umiejętnościach podobnych do Roberta Lewandowskiego ,i na pewno chciałby i mógłby grać w wiele lepszym klubie ;)

Janek994:
Nie sądzę ponieważ niedawno zadeklarował że nigdy nie przyjdzie grac do Lecha ani do każdego innego rywala Legii. Powiedział że jest Legionista z krwi i kości

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej