Archiwum > Sport
Polonia Warszawa - aktualności, mecze itd.
$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETyle, że od Sobiecha i od całej Polonii prezes wymagał wysokiego miejsca już w zeszłym sezonie, a skończyło się na siódmej lokacie. Miał prawo się wkurzyć? Miał. Czarne Koszule pensje mają wysokie, nie zbiednieją po zamrożeniu dwudziestu procent pensji. Sobiech zarabiałby 80 tysięcy miesięcznie. Jego rówieśnicy nie będący piłkarzami w większości inkasują niewiele ponad tysiąc, zakładając że oprócz studiowania pracują.
A Smolarek grał piach przez niemal cały sezon, jego odejście nie będzie wielkim osłabieniem. Tym bardziej, że Polonia zdążyła się już znacząco wzmocnić.
Z powrotem dostają to w przypadku wicemistrzostwa. Jeśli udałoby się im zdobyć mistrzostwo, otrzymaliby trzykrotność zamrożonej sumy - tak więc Sobiech mógłby liczyć na jakieś 600 tysięcy premii. Mało?
--- Koniec cytatu ---
Ale Sobiech jest piłkarzem i to dość dobrym, chyba normalne że dobry piłkarz zarabia więcej niż student co nie?? Zarabiasz 3 tysiące twój status i styl życia jest ograniczony i przystosowany do tych 3 tysięcy u Sobiecha do 80 tysięcy.
Polonia się wzmocniła kim?? Jeżem??
Sobiech mądry gość dobrze wie że mistrzostwo czy nawet wicemistrzostwo są nierealne
furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESobiech mądry gość dobrze wie że mistrzostwo czy nawet wicemistrzostwo są nierealne
--- Koniec cytatu ---
dla cb jest madry?jak dla mnie jest poprostu leniwy i brak mu ambicji,jednak z drugiej str w kontrakcie ma tyle pieniedzy i tyle powinien zarabiac,a wojciechowski po raz kolejny sie osmieszyl
Nederland:
Porównanie miało na celu raczej przybliżenie, że Sobiech nawet z 80 tysiącami biedny nie będzie. Polscy piłkarze i tak zarabiają za dużo, w du_ach im się przewraca. Przykładem takiej sodówy jest chociażby były gracz Ruchu, wielka gwiazda.
--- Cytuj ---Polonia się wzmocniła kim?? Jeżem??
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze Sikorskim, mającym za sobą dobry sezon Boninem, Baszczyńskim i Sultesem. W dodatku słyszałem plotki o możliwych transferach Małkowskiego i Jankowskiego.
--- Cytuj ---Sobiech mądry gość dobrze wie że mistrzostwo czy nawet wicemistrzostwo są nierealne
--- Koniec cytatu ---
Z takim podejściem niech stąd wypie_dala, bo nie będzie dawał z siebie wszystkiego. Sam dość pesymistycznie podchodzę do piłki, ale jestem fanem, nie piłkarzem. Ergo - pod tym względem wolno mi więcej.
rageman:
A tak w ogóle to gdzie teraz Sobiech będzie grał ?
furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA tak w ogóle to gdzie teraz Sobiech będzie grał ?
--- Koniec cytatu ---
w kokosie :D
Nawigacja
[#] Następna strona