Dział Ogólny > PES 2011
Screen z gry PES 2011 :)
Kiper69:
@up
Masz racje, to mnie bardzo jarało w pes 06. Pamiętam jak dziś, gdy 1 raz odpaliłem pes'a od razu rzuciło się w oczy, że jeżeli grabisz porażki mecz za meczem, to trybuny były niemalże puste, za to w fifie nikt o tym nie pomyślał. Jestem skłonny powiedzieć, że gdyby na rynek nie weszła gra taka jak PES, to fifa nigdy w życiu nie udoskonaliła by swojej kopanki w tak krótkim czasie, bo jak by nie patrzeć sporo rzeczy zapożyczyła z PES'a. Strasznie fajnie było by, gdyby bramkarze dostali nowe animacje i zachowania.
lolek1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam nadzieję, że wróci to, co było w PES 2009, mianowicie kibice. Podobało mi się to, że jeżeli drużyna potrafiła przegrać 3 mecze pod rząd, trybuny świeciły pustkami, a jeżeli drużyna radziła sobie świetnie, stadiony były wypełnione.
--- Koniec cytatu ---
prawdziwi kibice przychodza na mecz swojej druzyny bez wzgledu na to czy wygrywa czy przegrywa ;]
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
prawdziwi kibice przychodza na mecz swojej druzyny bez wzgledu na to czy wygrywa czy przegrywa ;]
--- Koniec cytatu ---
dokładnie.masz racje.
M.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdokładnie.masz racje.
--- Koniec cytatu ---
Naprawdę jesteś aż tak nie myślący?
Spójrz np. na jakaś Chelsea. Myślisz, że większość tych kibiców jest zawsze na stadionie? NIE. Jeżeli drużyna dostaje baty co mecz, to wiadomo, że przyjdą tylko ci WIERNI, którzy są mniejszością. Większość osób to tzw. pikniki, którzy przychodzą na mecz, bo to teraz modne, drużyna wygrywa i można zjeść kiełbaskę. Nie pieprz więc, że wszyscy kibice, jakich widzisz na stadionach klubów piłkarskich, to prawdziwi wierni kibice. 3/4 tych "wiernych" po trzech, ba, po dwóch porażkach by się nie pokazała na stadionie, póki drużyna nie zaczęła by wygrywać. Chodziło mi o realizm, ale jeżeli ty wolisz, aby PES był tak jak FIFA (czyt. gra piłko-podobna) to dalej tak gadaj.
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENaprawdę jesteś aż tak nie myślący?
Spójrz np. na jakaś Chelsea. Myślisz, że większość tych kibiców jest zawsze na stadionie? NIE. Jeżeli drużyna dostaje baty co mecz, to wiadomo, że przyjdą tylko ci WIERNI, którzy są mniejszością. Większość osób to tzw. pikniki, którzy przychodzą na mecz, bo to teraz modne, drużyna wygrywa i można zjeść kiełbaskę. Nie pieprz więc, że wszyscy kibice, jakich widzisz na stadionach klubów piłkarskich, to prawdziwi wierni kibice. 3/4 tych "wiernych" po trzech, ba, po dwóch porażkach by się nie pokazała na stadionie, póki drużyna nie zaczęła by wygrywać. Chodziło mi o realizm, ale jeżeli ty wolisz, aby PES był tak jak FIFA (czyt. gra piłko-podobna) to dalej tak gadaj.
--- Koniec cytatu ---
nie mam ochoty z tobą dyskutować. Ale poproszę cie o jedno podaj mi parę przykładów zespołów z światowej czołówki na które po słabych wynikach kibiców prawie w ogóle nie ma tak jak pisali koledzy wyżej.
ja ci podam taki przykład z innej strony-Liverpool sezon beznadziejny,konflikt z władzami a trybuny zawsze pełne.
Nawigacja
[#] Następna strona