Witam Serdecznie Drodzy Forumowicze Jakbym ktoś częściej przebywał na Mircu to by wiedział, że przygodę z
pesleague.pl zacząłem jakieś grubo ponad 2 lata temu. Niech
Pan GACEK 300, spojrzy wyraźnie do ligi z sezonu PES 2009, to na pewno się przekona. Co do posta napisanego przez pana
ajsmana, dotyczącego mojego
jakże oburzającego zachowania. Otóż, ten gracz chowa najważniejsze
FAKTY. Po pierwsze najpierw wkleił zawartość postu tutaj, przede wszystkim ze swoim monologiem i moją jedną odpowiedzią, fakt że oburzającą, aczkolwiek
Pan ajsman, zataił prawdę, gdyż nie wkleił całej mojej wypowiedzi, w której to dolnej części były zawarte takie słowa jak
"przepraszam",
"nic się nie stało",
"życzę powodzenia".
Pan Ajsman po prostu wyciągnął słowa z kontekstu i mnie oszkalował. Ja po prostu chciałem dokończyć mecz, a nie bawić się w jakieś niepotrzebne dialogi, gdyż jak on do mnie pisze
"zrób coś z tymi lagami", to co mam mu powiedzieć?,
"poczekaj chwilkę zaraz wyłączę". Więc nie marnując czasu na
jałową rozmowę, kontynuowałem grę.
Pan Ajsman powiedział, wkleił co mu było najwygodniejsze, żeby mnie oczernić, a samemu stać się wielkim poszkodowanym. Co za tym dalej idzie?
Pan Ajsman poczuł się tak
"urażony", że z premedytacją, żeby sobie ulżyć(chyba na niego mama nakrzyczała) wysłał tego posta. Więc ja mu skrócie odpisałem na tą całą jego suchą gadkę, co o tym myslę "jebie mnie to :] czyli
"zejdź ze mnie", "odczep się", "nie obchodzi mnie to, po prostu dokończmy mecz" bo miałem dośc tego jego paplania. Ja się nie rozłączam, bo nie chce mieć sflaczałej piłki, jak chciał to sam mógł się rozłączyć, a ja bym mu przyznał te wo, bo doskonale wiedziałem, że w tym meczu ja laguję. To tyle...A co do
Pana GACKA300, miał pan już swoje 5 minut, bana już dostałem na 14 dni, więc proszę zachować swoje poglądy w dziale
"GRACZ Mari19 ban na 14 dni". Ten temat dotyczy osób: poszkodowanego i winowajcę jak i osób neutralnych
Ps. Za
CELOWE Wprowadzanie w błąd
Administatorów FORUM powinna być
KARANie przypuszczam iż wylotka dla Mati19 spowoduje iż coś zrozumie,taki typ człowieka !!! Prostota chamstwo i tyle trzeba to nazwać po imieniu.
Proszę o zrobienie coś z tym postem
PAN GACEK 300 WYRAŹNIE
MNIE OBRAŻA. Takie wypowiedzi są mocno niekulturalne. Proszę o zrobienie coś z tym postem
PAN GACEK 300 WYRAŹNIE
MNIE OBRAŻA. Takie wypowiedzi są mocno niekulturalne. Nazywa mnie
CHAMEM, PROSTAKIEM,UWŁACZA MOJEJ GODNOŚCI,. Czy Takie POSTY SĄ TUTAJ TOLEROWANE ?