troche podchodza pod róż, ale bardziej pod pmarańcz
Łososiowy i koniec.
Polecam przejść się do najbliższego sklepu Nike, bądź jakiegoś ze sportowymi ubraniami i przekonać się, że nie jest to ani różowy, ani pomarańczowy. Jest to kolor łososiowy
Zgadzam się . Dla mnie licznik postów jest bez sensu , ponieważ znam ludzi , którzy myślą , że jak mają wiecej postów mogą bezkarnie hasać po forum i wywyższać się. Po drugie dużo osób pisze nie na temat , po to żeby zdobyć wyższą range co jest idiotyczne. To są takie dwa powody dla których licznik postów out. Troszkę sam nie na temat napisałem ale jak już się rozpoczął spór dotyczący postów to i ja wyraziłem swoją opinie Mrugnięcie
Licznik powinien zostać
Tylko o to w tym chodzi, żeby ludzie, którzy mają "nabitych" po sto i więcej postów i przemądrzali się za bardzo. Jeśli tego nie będą robili to będzie spoko
Nijaki ten kolor...zależy jaki kto ma monitor czy telewizor Jak ostatnio oglądałem w TV to pod ciemny róż podchodził , zaś jak na kompie to zdecydowanie pod pomarańcz.
Dlatego polecam przejście się do sklepu i przekonaniu się, że jest to kolor łososiowy
W ogóle te stroje to są oficjale?? Nawet nic takiego w necie nie czytałem, to chyba jakieś fantasy są...
Jak najbardziej jest to strój oficjalny
I jeszcze jedno, po wgraniu tych strojów zauważyłem, że wyjazdówki są bliźniaczo podobne do tych sprzed dwóch lat. Różnią się chyba tylko kołnierzykiem. Mogli zrobić jakiś kolor, którego jeszcze nie było! Np. hmm...jakiego jeszcze nie było? Nie przypominam sobie CZARNEGO!!! O tak! To byłoby coś
Z tym się nie zgodzę, czarne? Nie przesadzajmy, Barcelona gra radosny futbol i takie też powinna mieć stroje. Strój pierwszy(tak zwany domowy) powinien(i jest) być w kolorach Blaugrany, drugi zaś powinien być "inny" od wszystkich. W tym sezonie masz łososiowy, w zeszłym był żółty, a dwa sezony temu był kolor niebieski, do którego panowie z Nike wrócili i Barca będzie grała w sezonie 10/11 właśnie w strojach niebieskich.
Uff.