Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 Gameplay
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKolejny Fanboy.. już Ci mówiłem . Każdy ma swoje zdanie i patrzy na co innego ! Nie narzucaj innym swojego myślenia. To , że dla Ciebie dnem jest lepszy gameplay to Twój problem.
--- Koniec cytatu ---
tylko ty nie rozumiesz że na 100 ludzi znajdzie się kilku takich którzy co powiedzą że fifa PC jest lepsza od PESa,i właśnie to wy jesteście fanboyami bo bądź co bądź ten dużo gorszy od konsolowej fify gameplay PESa jest równocześnie dużo lepszy od gameplayu fify PC.
Wasza sprawa grajcie w co chcecie.
Miszczu11:
teraz to wielu jest takich ludzi że na siłę by grali w PESa
chociaż Fifa 11 była by lepsza to i tak w nią nie zagrają bo się brzydzą :D
w 6 było wkurzające że strzały często leciały nad bramką, w 2008 poprawili chyba to
więc możliwe że i to przenikanie poprawią
arem2:
Ogólnie fakt ,że fifa 11 wychodzi w wersji NextGen jest dobrą wiadomością będziemy mogli grać w dwa miejmy nadzieje dobre produkty. Także nie rozumiem kłótni FIFA-PES nie ma się o co kłócić w tym roku wyjdzie pierwsza "prawdziwa" fifa na pc(a nie ten chłam w ,który jednak bądź co bądź chyba grali tylko fanboye). Ja zawsze grałem w PRO ,ale miałem złotą zasadę:
"przed oceną gry piłkarskiej zagraj cały sezon" tak też zawsze robię.Także uważam swoją wypowiedź za obiektywną bo nie obchodzi mnie która z tych dwóch pozycji będzie lepsza(no może z sentymentu PES) ale wszystko wskazuje na to że będę sobie grał raz w jedną raz w drugą bo jednak czasem przydaje się odmiana.Jak się znudzi PES to FIFA i odwrotnie.
Poczekajmy na rezultaty na razie uważam że widać w PESIE to coś co sprawia że widze siebie cieszącego sie z gry bo przyjemnośc a więc gameplay(nie to co widzisz tylko to co będziesz czuł tworząc akcje,stzrelając i tracąc gole) to jest najważniejsze.W poprzednich fifach nawet konsolowej czułem niedosyt bo strzały były takie jakieś nijakie "jakby z plastiku" ale może to kwestia przyzwyczajenia.Pewnie w czymś będzie lepszy PES (gameplay) a w czymś FIFA(atmosfera,otoczka,licencje).Tak więc ja już szykuje miejsce na pulpicie dla dwóch ikonek:
I BĘDĄ ONE OBOK SIEBIE :PES 2011 i FIFA 11(o ile będzie taka sama jak na konsole).
sharqu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtylko ty nie rozumiesz że na 100 ludzi znajdzie się kilku takich którzy co powiedzą że fifa PC jest lepsza od PESa,i właśnie to wy jesteście fanboyami bo bądź co bądź ten dużo gorszy od konsolowej fify gameplay PESa jest równocześnie dużo lepszy od gameplayu fify PC.
Wasza sprawa grajcie w co chcecie.
--- Koniec cytatu ---
wytlumacz mi okreslenie fanboy bo juz sie pogubilem, koles grajacy w pesa 2010 przez jakies pol roku, po dluzszej przerwie od grania przesiada sie na fife, bo w fifie nie widzi sztucznosci i biegajacych paralitykow, jak zasiadam do kompa to po to by czuc jakas radosc z gry a w pesie jedyna emocja jest pozalowanie dla sedziego ktory nie odgwizdal mi faulu jak bylem sam na sam i jakis typek zalozyl mi kose od tylu. czekam na wyjasnienie pojecia fanboy
Nawigacja