Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Stadiony by DoMManU

<< < (2/16) > >>

Pstryks:
Żadna siara mi chodziło o REJESTRACJA lub LOGOWANIE z edytowałeś tylko te angielskie i jeszcze wziąłeś się za blackpoola. Ja tylko zobaczyłem na forum  :P (to tylko moje zdanie)

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŻadna siara mi chodziło o REJESTRACJA lub LOGOWANIE z edytowałeś tylko te angielskie i jeszcze wziąłeś się za blackpoola. Ja tylko zobaczyłem na forum  :P (to tylko moje zdanie)

--- Koniec cytatu ---

Toć mówię ja jestem fanem ligi angielskiej i nie mogę dopuścić do świadomości że jest 70 angielskich stadionów do pes'a i nie ma w nich stadionu dla pierwszoligowego blackpool... :) wiec trzeba taki zrobić bo być tak nie może

krugas:
A Ty co polak na wygnaniu :D Wez sie lepiej za polskie stadiony bo niedlugo bedzie euro2012 a my i tak rozegramy je na tych starych stadionach ktore pomieszcza po 10-20 tys kibicow i wygladaja zalosnie (chodzi mi o rozgrywki euro 2012 w pesie :P)

DoMManU:
pierwszy screen

danieleq93:
nie wiecie gdzie jest stadion De Kuip przeznaczony dla reprezentacji Holandii? albo też może być stadion Ajaxu przeznaczony tej rerprezentacji. mi chodzi zeby były bandy tego kraju itp ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej