Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Problemy z Overlayem
kubafif:
Koledzy , mam taki problem : Mianowicie jak sie wgrywa overlay do strojow w kitserverze.Mam overlay BPL o rozmiarach 2048X2048 proboje go wgrac do stroju chelsea czy tez liverpool i nic . probowalem go zmniejszacz do 512x256 i tez nic .w pliku config w folderze np cheslea\pa\config wpisuje overlay = "..\nazwa mojego overlaya.png" i nic sie nie pokazuje na strojach. pomozcie
Florq:
Spróbuj wgrać do folderu GDB drużyny - nie dawaj spacji między overlay a cudzysłowem.
kubafif:
nie wiem czemu ale dalej sie nic nie zmienilo . jakiego romiaru ma byc ten overlay??
kamil381:
Wklej tego overlaya do folderu ze strojami tego klubu i wtedy zrób wpis do config lub jak masz jakiś patch to wklej go do kitservera do folderu kitserver\GDB\uni\overlay i zmień jago nazwę na ten który miała Chelsea do tej pory tylko że wtedy wszystkie drużyny który miały ten stary overlay będą mieć ten twój no i wtedy nic nie zmieniaj w pliku config.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem czemu ale dalej sie nic nie zmienilo . jakiego romiaru ma byc ten overlay??
--- Koniec cytatu ---
Overlay ma mieć rozmiar 512x256 lub 2048x2048 albo 1024x1024 przynajmniej tylko takie mam w swoim kitserverze.
kubafif:
Robie tak:
np. moj overlay nazywa sie EPL_standard_256.
wklejam go do folderu kitserver\GDB\uni\Premier League\Chelsea London
potem wchodze do pliku kitserver\GDB\uni\Premier League\Chelsea London\pa, otwieram plik config i wpisuje w ostatnim wierszu :
overlay = "..\EPL_standard_256.png"
nie wiem czy cos zle robie czy co .
o co chodzi z tym folder overlay w uni co on mi da
Nawigacja
[#] Następna strona