mi też się podoba trailer z E3, aczkolwiek tak bardzo nie interesują mnie bajery graficzne (chociaż są ważne;)). Gdyby tylko konami zrobiło porządnego OFa, z dużo większą ilością slotów na twarze (oczywiście przypisanych do konkretnych zawodników (życie patchmakerów byłoby prostsze po każdym DLC;)), no i przede wszystkim (chociaż to niestety mało realne...
) licencjami na ligi - bo pomimo wielu autorskich patchy to jednak wielki minus PESa, szczególnie dla osób grających online. Już nawet nie chciałbym żeby było mnóstwo lig i klubów, ale przynajmniej te które są w pesie 2010 były w pełni licencjonowane... Wiem że licencje kosztują, ale myślę że taki krok na pewno by się opłacił KONAMI w przyszłości. No ale pomarzyć można, bo i tak po wyjściu pesa 2011, znów zacznie się kompletowanie kitsów, herbów, nazw, nazwisk, piłek żeby dostosować grę dla własnych potrzeb:) i w tym miejscu PES jest lepszy od FIFY, bo wielu ludzi chce się pokazać ze swoimi dodatkami do gry. Ilu przecież patchmarkerów, kitsmakerów, modmakerów itp. itd. wyrosło dzięki PESowi, ilu ludzi nauczyło się programować, tworzyć grafiki, montować filmiki, tworzyć dźwięki, obsługiwać i tworzyć rożnorodne programy i to tylko dzięki temu, że KONAMI nie ma w swojej piłkarskiej grze na wszystko licencji...
Ilu z was znało by zwykłego człowieka - ★Master_Rafaela★ gdyby konami umiało się dogadać chociażby z CD Project w sprawie spolszczenia pesa 2009 i 2010??
PRO EVOLUTION SOCCER THE BEST!!!!!