0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
szkoda trochę że nie udało się dotrzeć nikomu ze słabszym teamem
maciek od razu wpisany wo???z tego co wiem mieliście wszyscy dodatkowe 2 dni, nie ma takiej opcji abyśmy ze względu na swoją pozycję otrzymywali dodatkowe przywileje - szkoda że nie udało wam się rozegrać jesteście sobie sami winni
to samo puchar ligi został rozpoczety nie zapisywałem sie bo wyjezdzam na wakacje na 2 tyg i tez bym oddał walkower te rozgrywki sa tylko dla internetowych lamusów co siedza całe wakacje w domu i nic nie robia tylko napier... w klawiature a ci co by chcieli pograc to nie moga szkoda ze w wakacje sa takie rozgrywki prowadzone zal ....................
zal mi jak widze ze maciek po moim golu samobujczym wygrał 4-3 a teraz oddał walkower to troche nie fer ze niektórzy ludzie nie potrafia grac do konca i oddaja walkowery a drugim to na reke (za wszelka cene wszystko zrobia by wygrac ) to samo puchar ligi został rozpoczety nie zapisywałem sie bo wyjezdzam na wakacje na 2 tyg i tez bym oddał walkower te rozgrywki sa tylko dla internetowych lamusów co siedza całe wakacje w domu i nic nie robia tylko napier... w klawiature a ci co by chcieli pograc to nie moga szkoda ze w wakacje sa takie rozgrywki prowadzone zal ....................