Dział Ogólny > PES 2010

Wątek transferowy

(1/27) > >>

Bonito:
Tu możemy siebie poradzić ;]
np. pytamy się kogo kupić na taką czy taką pozycję, albo kogo sprzedać, jeśli kogoś chcemy kupić.
Lub spytać się, czy to był dobry ruch transferowy itp.

A ja się was pytam. Gram Bayernem ML, na patchu PESedit WC + fix i potrzebuję bramkarza, bo jednak Butt to nie jest to ;]
Najlepiej żeby był młody i dobrze się rozwijał. Mam na liście życzeń Boruca, ale Celtic nie chce go sprzedać.

damost4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETu możemy siebie poradzić ;]
np. pytamy się kogo kupić na taką czy taką pozycję, albo kogo sprzedać, jeśli kogoś chcemy kupić.
Lub spytać się, czy to był dobry ruch transferowy itp.

A ja się was pytam. Gram Bayernem ML, na patchu PESedit WC + fix i potrzebuję bramkarza, bo jednak Butt to nie jest to ;]
Najlepiej żeby był młody i dobrze się rozwijał. Mam na liście życzeń Boruca, ale Celtic nie chce go sprzedać.

--- Koniec cytatu ---

Spróbuj ściągnąć Sergio Asenjo, albo Davida De Gee. Oni są młodzi. Jak chcesz bardziej rozwiniętego to możesz pomyśleć nad Stekelenburgiem

Byegaly17:
Ja szukam prawego obronce tak do 10 mln euro..
Myslalem nad Van der Wielem,ale Ajax go nie pusci macie jakies propozycje?

chmielu2108:
Cicinho z AS Romy , Degen z L'pool'u  albo Hutton z Tottenhamu :)

EDIT: Dodam jeszcze ,że kiedyś grając karierę Tottenhamem ,sprowadzłem sobie na ową pozycje gracza o nazwie M.Little ,tylko zapomniałem z jakiego klubu go sprowadziłem.Wiem tylko ,że z Championship. Jest to murzyn Angielskiego pochodzenia ,a jego wzrost to bodajże 188 cm

Bonito:
Asenjo fakt, fajny, ale trochę się przejadł.
A De Gea'i nie lubię, bo grałem nim karierę Atletico i wpuszczał takie szm*aty, że dajcie spokój..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej