Dział Ogólny > PES 2011
WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca
cube:
mam nadzieję, że te karne poprawią, bo to jest katastrofa:(
coś mi się jednak zdaje, że i tak i tak będą boty nie do dogonienia jak Messi i Ronaldo, w PES statsy mają za duży wpływa na rozgrywkę albo inaczej, za duża jest różnica pomiędzy piłkarzami najlepszymi i tymi słabymi, niektórymi grajkami w PES po prostu nie da się grać, nie potrafią podać, strzelić, biegają(chyba złe słowo) jakby chcieli, a nie mogli...
poziom trudności powinien być też zwiększony na top player, ale nie chodzi o to, żeby w pewnym momencie komputerowi włączały się pingpongowe podania albo piłkę dostawał Messi i biegł do bramki tak szybko, że wychodziłyby błędy animacji w postaci zacięć i przenikania przez moich obrońców, tylko, żeby przeciwna drużyna grała ładna piłkę, a przede wszystkim realistycznie rozgrywała akcje... no i żeby nie było tych kretyńskich podań na dobieg z podcięciem piłki, ja na meczu nie widziałem, żeby ktokolwiek tak wykonywał podanie, a w PES to chyba najczęstsze zagranie komputera...
co by nie mówić ja się w tym roku nastawiam bardziej na FIFĘ, jeżeli jednak nie będzie mi odpowiadać, albo PES będzie zdecydowanie lepszy to przy nim pozostanę...
smak:
karne to najlepsza sprawa w pes10 wiedomo ze w 9 bylo latwo bo pasek stanu kazdy potrafi wyczuc jak jest pokazany na ekranie a tak trzeba sie wykazac dobra precyzja
Bugi7:
a mozna wiedziec dlaczego nastawiasz sie na Fifę Cube?
czy są moze jakies filmy z PC dla porównania?
sharqu:
moze i nie ma, ale skoro zapowiadaja gameplay z ng i grafike, a ludzie grajacy w bety na roznych targach mowia ze tak jest, to chyba nic dziwnego i szczerze tez sie nastawiam bardziej na fife, bo w pesie zrobili zdecydowanie mniej niz w fifie, zwlaszcza ze fifa bedzie choc troche Next Genowa ;)
cube:
no bo FIFA na PC ma być skonwertowana z konsoli, a PES mnie po prostu już irytuje, dla mnie pes2010 to najgorsza odsłona zw wszystkich, ie potrafię pojąc jak można tak źle zrobić grę, zj***ć dosłownie wszystko, jak KONAMI tego dokonało??
Nawigacja
[#] Następna strona