Dział Ogólny > PES 2011
WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca
es_sabbi:
Ale panowie dajcie spokój tym karnym :)
Mówicie, że znów będą różnice pomiędzy Messim a np. Smolarkiem. To znaczy, że chyba nie czytacie ze zrozumieniem. Ideą PESa jest Personality czyli aby było widać różnicę między klasami zawodników, a jednak mimo takiej klasy wciąż Wisła może pokonać Barcelonę :)
Antimadridista:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJednocześnie dużo lepsza od konsolowej 10, która była grą bardzo dobrą.
--- Koniec cytatu ---
Owszem.
L.A.:
jeśli macie problemy z karnymi w pes10... to naprawdę zacznijcie grać w fifę...
karne w pes10 to poezja... po co pasek mocy? wtedy byłoby to bez sensu... każdy by wiedział odrazu jaką dać moc i kierunek itp. a tak jak go nie ma to jest kwestia wyćwiczenia swojego wyczucia dziwnie brzmi ale tak jest... gdy trochę postrzelasz załapiesz jest git...
konwersja fify z konsoli na pc ?? to tylko jedna z akcji promocyjnych zespołu EA...
ile razy to obiecywali to na koniec była ta sama gra tylko w innym opakowaniu... i tak będzie w tym roku... w konami obiecują oprawki i fakt faktem są one dokonywane a to że w większości źle to inna sprawa... w fifie co roku 1000 stron zmian a wychodzi później z tego nic... tylko nowa szata graficzna i aktualizacja składów...
bord8:
Koleżko trochę umiesz czytać ze zrozumieniem,wejdź na fora Fify i zobacz czy EA obiecuje czy potwierdza(N-G)!!! >:( >:(.Co nadal uważasz że Fifa 11 na PC to będzie silnik z Ps2 :P :P :P.Można było mieć jeszcze wątpliwości że EA znowu na Pieca wyda odgrzany kotlet,wtedy jak CD-Action napisało że na PC będzie taka sama Fifa jak na konsole Nowej-Generacji,to ja też nie bardzo wierzyłem że na Pc Fifa będzie wykorzystywała silnik z ps3,x360,tylko że znowu dostaniemy starego,spalonego kotleta.Ale bodajże 9 lipca jak wyszedł 1 screen(okropnie dużo) :'( z Ozilem to już wiedziałem na 100%,że EA skończyło przygodę z zardzewiałym silnikiem z Ps2.Ale jak ty nadal uważasz że EA dużo obiecuje,jak co roku,a chociaż jest tyle informacji czarno na białym na temat że to będzie N.G na PC,to widać że,nie możesz się z tym pogodzić,jak Konami.A dotego wejdź sobie na Fifapolonia.pl i tam na głównej jest temat o nowościach fify 11 na pc,i na końcu są Screeny i pod nimi jest Fajny Cytat chyba Chomasa jakiegoś-,,Naprawdę: nawet bez Pro Passingu, Personality + na PC PES 2011 leży i kwiczy. I nie ma prawa wstać''. ;D ;D A i weś skończ z tą szatą graficzną,bo kto jak kto,ale to Pes poprawia grafikę zamiast rozgrywkę,bo myśli że grafika to jest najważniejsza nowość którą trzeba poprawić a i karty taktyki,może u nich w Japonii,bo tam mają mózgi z lansowane tymi mangami japońskimi i gameplay na tym cierpi i fani z poza Japonii.A i tak wybierzesz Fifę do grania 8) 8) 8).Przepraszam że nie na temat!!!Olewajcie to co napisałem,ale to było do Chłopczyka -L.A.
pesmaniac:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKoleżko trochę umiesz czytać ze zrozumieniem,wejdź na fora Fify i zobacz czy EA obiecuje czy potwierdza(N-G)!!! >:( >:(.Co nadal uważasz że Fifa 11 na PC to będzie silnik z Ps2 :P :P :P.Można było mieć jeszcze wątpliwości że EA znowu na Pieca wyda odgrzany kotlet,wtedy jak CD-Action napisało że na PC będzie taka sama Fifa jak na konsole Nowej-Generacji,to ja też nie bardzo wierzyłem że na Pc Fifa będzie wykorzystywała silnik z ps3,x360,tylko że znowu dostaniemy starego,spalonego kotleta.Ale bodajże 9 lipca jak wyszedł 1 screen(okropnie dużo) :'( z Ozilem to już wiedziałem na 100%,że EA skończyło przygodę z zardzewiałym silnikiem z Ps2.Ale jak ty nadal uważasz że EA dużo obiecuje,jak co roku,a chociaż jest tyle informacji czarno na białym na temat że to będzie N.G na PC,to widać że,nie możesz się z tym pogodzić,jak Konami.A dotego wejdź sobie na Fifapolonia.pl i tam na głównej jest temat o nowościach fify 11 na pc,i na końcu są Screeny i pod nimi jest Fajny Cytat chyba Chomasa jakiegoś-,,Naprawdę: nawet bez Pro Passingu, Personality + na PC PES 2011 leży i kwiczy. I nie ma prawa wstać''. ;D ;D A i weś skończ z tą szatą graficzną,bo kto jak kto,ale to Pes poprawia grafikę zamiast rozgrywkę,bo myśli że grafika to jest najważniejsza nowość którą trzeba poprawić a i karty taktyki,może u nich w Japonii,bo tam mają mózgi z lansowane tymi mangami japońskimi i gameplay na tym cierpi i fani z poza Japonii.A i tak wybierzesz Fifę do grania 8) 8) 8).Przepraszam że nie na temat!!!Olewajcie to co napisałem,ale to było do Chłopczyka -L.A.
--- Koniec cytatu ---
nie pisz tak z rana bo Ci to nie służy :D każdy ma prawo do wyboru i co wybierze jego sprawa ;) jak to się mówi? o gustach się nie dyskutuje ;) pozdro ;)
Nawigacja
[#] Następna strona