Dział Ogólny > PES 2011

WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca

<< < (18/25) > >>

Bugi7:
wszystko ;d

widziałes foty z BAL? z menu taktyki ... to tylko fotka taka przykładowa

Ukassiu:
widać dużą różnicę co do 10 np,dużo lepsze postury zawodników,lepszy wygląd kibiców czy wejść do stadionu dzięki czemu graficznie jest super nawet lepiej niż w fifie next-gen a patrząc że i gameplay poprawiają i to już po trailerach widać jest na co czekać:P

Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA co tu jest takiego "mega"???

--- Koniec cytatu ---

Rozmiar zdjęcia, Bayern :)

TureckiRumun:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERozmiar zdjęcia, Bayern :)
--- Koniec cytatu ---
to nie bayern tylko manchester i chelsea

★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidać dużą różnicę co do 10 np,dużo lepsze postury zawodników,lepszy wygląd kibiców czy wejść do stadionu dzięki czemu graficznie jest super nawet lepiej niż w fifie next-gen a patrząc że i gameplay poprawiają i to już po trailerach widać jest na co czekać:P

--- Koniec cytatu ---

ahahha  nie chce nic mówić i nie mam nic do ciebie ale kurcze gościu przesadzasz trochę ... trochu daje fanboyem  kurde uspokój się ,dla mnie "wejścia na stadion" hehe albo postury zawodników są prawie takie same ......ty chcesz wszystkich ,normalnie wszystkich przekonać że pes będzie bogiem i w ogóle  ,ja w tej fotce widzę wszystko to samo co było w 2010 ,chociaż widzę jedną nową animacje ...zawodnik z nr 25 valencia  opiera się rękami o uda,jedyna nowa rzecz na tym screenie .a tak nic nowego !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej