A tak UPDATE 1.4 w jakich okolicach będziemy mogli się spodziewać? I drugie pytanie bo teraz mi sie przypomniało na pesedit miałem switcha który gwarantował ze nie wywali mnie do windowsa nagle i ze nagle bez powodu save się nie zepsuje. Tu oczywiście nie ma switcha inny patch przecież ale czy nie będzie wywalania do windowsa a po tym uszkodzone save ? bo nie lubię kariery zaczynać od nowa
hahaha a Arsenalowi to kolega zaniżył staty ale chyba w drugą strone....Szczególnie zaniżone statystyki ma taki biedak jak Arshawin,prawie wszystko na pomarańczowo i czerwono.
Sie wszyscy czepiają tych statystyk, jeżeli nie pasi to po co gracie na tym patchu. Jest to patchu MasterCreati i on będzie decydował jak to będzie wyglądać, my mamy mu pomoc w jakiś błędnych transferach, jak coś się pomiesza itp
według mnie bardzo dobry patch. dobrze sie na nim gra fajnie ze jest bundesliga i wiele druzyn z mniej znanych lig. dziwi mnie jednak fakt ze w reprezentacji polski roger jest "bialy"
wlasnie to zrobilem przed chwila
A czemu jak gram lige angielska w trybie "Liga/Puchar" to Chelsea ma na koszulkach(na rekawach) logo Bundesligi a nie EPL??Dodam ze gram na czystym CRY bo nie chce mi sie sciagac tych updatow gdyz sam sobie podrasowalem PESa pod Premier League, czyli stadiony grafika, wszystkie przyspiewki i takie tam;);P..Jak ktos wie jak to zrobic to prosze o wytlumaczenie;)