Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 – Głęboka analiza system podań.

<< < (6/10) > >>

cube:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tej twojej Fifie jednym zwodem można przejść 5 zawodników włącznie z bramkarzem, więc nie szukaj dziury w całym.

--- Koniec cytatu ---
w jakiej "mojej fifie"??? ja nie mam do tego produktu żadnych praw przecież??? o co w ogóle biega???

scaloni:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw jakiej "mojej fifie"??? ja nie mam do tego produktu żadnych praw przecież??? o co w ogóle biega???

--- Koniec cytatu ---

on w kazdym zdaniu musi chociaz raz wspomniec o Fifie...
inaczej by poczuł sie gorszy chyba :D

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw jakiej "mojej fifie"??? ja nie mam do tego produktu żadnych praw przecież??? o co w ogóle biega???

--- Koniec cytatu ---
Chłopcze nie zrozumiałeś aluzji.

MichW:
Po prostu bomba, trzeeba poczekać na final i fajnie by było jakby była beta finala czy coś w tym rodzaju, niż demo żeby nie zepsuli tej pracy. A jest jakieś nowe info na temat bramek ? A tak na marginesie to jest wątek o pesie, więc tutaj prowadzimy powagędki tak jakby inne gry nie istniały, a wy już syf robicie bo fifa jest taka lub owaka

bartiveb:
darko11221 grałeś wgl we Fife ? Owszem można przejść 5 obrońców ...ale na amatorze. Przypuszczam , że na takim poziomie ewentualnie grałeś ( bez napinki ) ale takie odnosze wrażenie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej