Dział Ogólny > PES 2011

Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video

<< < (4/34) > >>

Bugi7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEehh ten mesii to jak jakiś robot podkręcił sobie speeda i dawaj !!

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzestancie z tym messim już bo zaraz jeb** nie możecie zrozumieć że zaraz przed tą akcją zwiększyli tempo gry? jeśli nie wiecie jeszcze to będzie 5 poziomów szybkości gry! jeżeli mi nie wierzycie to zaglądnijcie na recenzje różnych zagranicznych pism w których wyraźnie pisze że już nie będzie się dało grac z ciągle włączonym szybkim bieganiem i lataniem jak cyborg!

a co do menu z myszką to takiego czegoś nie będzie chyba i dobrze bo po jakiego hu**?

--- Koniec cytatu ---

wystarczyłoby Aveiro przeczytac wyzej i masz odpowiedz (bez sensu twoje pisanie o pesie jezeli lecisz na fife, bo kazdy wie co piszesz na *********.pl

serkowski:
Nie wiem co o tym filmiku myśleć , ludzie z szanowanych stronek pisali o nowym Pes-ie że nie ma już R1 i hola do przodu , że już nie miniesz obrońców jak tyczki w gigancie :) A tu filmik i je. obrót o 360 stopni :( ? .... Pewnie zaraz napiszecie Bo grali na Amatorze !!! Każdy kolejny Gameplay nowego Pes-a jest pokazywany na poziomie : Alberto Tomby ?:)

Ukassiu:
nie męcze tylko po prostu mowie jak jest dalej są widoczne jakieś minusy ale na pewno nie w tym,a oni dalej że messi wchodzi jak cyborg itp. zobaczcie jak wyglądała gra wcześniej i zaraz po tym jak zmienił tempo gry to może przyznacie mi racje.

a i na pewno na + to ze kibice już nie cieszą się z tego jak rywal strzeli bramkę:P tylko kibicują dla jednej drużyny-dla gospodarza.

Miszczu11:
mam nadzieję że tak będzie z tymi tempami gry
jak mi się znudzi to ustawię inne tempo i będzie ok :D

lukasz - w ogóle fajnie że się cieszą bo w 2010 i w 2009 to cisza kompletna jakby zamurowało kibiców
a jak goście strzelą też się cieszą, ale cieszą się tak głośno jak w realnym życiu czyli o wiele ciszej

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie męcze tylko po prostu mowie jak jest dalej są widoczne jakieś minusy ale na pewno nie w tym,a oni dalej że messi wchodzi jak cyborg itp. zobaczcie jak wyglądała gra wcześniej i zaraz po tym jak zmienił tempo gry to może przyznacie mi racje.

a i na pewno na + to ze kibice już nie cieszą się z tego jak rywal strzeli bramkę:P tylko kibicują dla jednej drużyny-dla gospodarza.

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ja natomiast wnioskuję z tego filmiku, że w fifie 10 można jednym zwodem przejść 4, czy 5 zawodników włącznie z bramkarzem.Filmiki kłamią i tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej