Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video
serkowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo właśnie koleś gra nie na amatorze lecz z prawdziwymi graczami a i tak ich jedzie jak chce.
--- Koniec cytatu ---
Nie kompromituj się już , przecież jak grasz z kimś 1vs1 to on może przejść nie tylko 4-5 ale 10 zawodników twojej drużyny !!! więc co ty mi to o fifie pierd... ? Ty masz kontrolę nas swoimi zawodnikami nie komputer więc jak ? mają sami bronić ? to nie BL ;)
fantheblues:
Jestem zażenowany. I nie PESem co waszymi komentarzami. Pojmijcie, że bramka Dann'ego czy akcje Messiego są pokazane na poziomie amatorskim. Wtedy bramkarz stoi jak mucha w smole, podobnie jak obrońcy.
Fajne menu, ładny gameplay się zapowiada.
Co do tego czy Fifa będzie lepsza ja nie mam z tym problemu. Drugi rok z rzędu robię tak, że mam i Fife i PESa.
W Fifie gram w trybie menadżerskim drużyną z 3 ligi angielskiej (Carlisle United) a w PESie hulam w Become A Legend, Champions League, czy jakieś turnieje.
Ukassiu:
I jeżeli chodzi o to tempo gry to będzie 5 poziomów.
-2,-1,0,1,2
na tym filmiku grał gość na poziomie 0 a zaraz przed akcją messim przestawił na poziom 2.
więc widać że już nie będzie się dało grać messim jak cyborgiem,nawet już na poziomie 0 a co dopiero na -1 czy -2 ;)
serkowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJestem zażenowany. I nie PESem co waszymi komentarzami. Pojmijcie, że bramka Dann'ego czy akcje Messiego są pokazane na poziomie amatorskim. Wtedy bramkarz stoi jak mucha w smole, podobnie jak obrońcy.
Fajne menu, ładny gameplay się zapowiada.
Co do tego czy Fifa będzie lepsza ja nie mam z tym problemu. Drugi rok z rzędu robię tak, że mam i Fife i PESa.
W Fifie gram w trybie menadżerskim drużyną z 3 ligi angielskiej (Carlisle United) a w PESie hulam w Become A Legend, Champions League, czy jakieś turnieje.
--- Koniec cytatu ---
A skąd do jasnej anielki wiesz że to amator ? Czy w Pes-ie 5- 6 Gk na amatorze stał jak wryty i nie reagował na piłkę !!!! ? ? ?
Lukaszeq:
Bramkarz Argentyny przy bramce Dannyego zero reakcji, to trochę przerażające. Chociaż mógł coś udać. Przy strzale z woleja w meczu Niemcy - Argentyna bramkarz też jakoś tak drewnianie się niby rzucił ale w miejscu...
Podoba mi się że zmniejszyli tempo gry względem poprzednich części. I nie chodzi mi tu o szybkość na suwaku.
Nawigacja
[#] Następna strona