Dział Ogólny > PES 2011

Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video

<< < (8/34) > >>

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZtego co pamietam z ISS 2 jak zmieniali tempo gry to i obrona pownna miec takie tempo. Po kiego zmieniac tempo tylko w ataku??? Przeciez ten pomysl nie zasluguje nawet na miano idiotycznego.........
Po 2 jezeli to jest amator (bo ponoc jest ) to ten sam poziom bedzie dopstepny online????? Bo w 2010 da sie grac tylko na regular.  

--- Koniec cytatu ---
Jak grasz Online to twój zespół zawsze gra jak na top playerze bez względu na to jaki ustawisz poziom.

radkos77:
Mnie denerwuje fakt(nieobecny w Fifa),że gospodarz zawsze rozpoczyna mecz(kamera WIDE)po lewej stronie,taki szkopuł ale mnie razi,a poza tym Konami dodało parę rzeczy(drybling,nowe animacje),ale nie usuwają błędów poprzednich części.To zawsze będzie [cenzura] PES(od czasu pes6),ale trochę poprawiony.W tym roku znów będzie gówieno,ale niestety je kupię ;-)

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmozna

--- Koniec cytatu ---

czyli ustawie sobie regular to mój kolega który będzie zemną grał będzie grał na takim poziomie? aha nie wiedziałem ;)

Sandu!:
Podoba mi się menu z tymi mapami,ale te dźwięki wybierania w menu to nie za bardzo

serkowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETAK.

--- Koniec cytatu ---

To chyba kolego nie grałeś w te gry xD włącz pes-a 5-6 i graj z komputerem na amatorze 1vs1 i zobacz czy bramkarz tak reaguje i wtedy możemy poklikać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej