Dział Ogólny > PES 2011

Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video

<< < (2/34) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale messi juz jest botem ;D

--- Koniec cytatu ---

zobacz ze zaraz przed tym zwiększyli tempo gry

Bayern:
Oby to byl najnizszy poziom trudnosci...
2 wrzutki zero krycia. Podolski prawą noga prosto na noge Mullera czyli nie wazne ktora noga wazne zeby [cenzura] O???? Ozil strzela z 6 m bez (zadnej asysty obroncy) w srodek majac header 70 jak bedzie walil +90???
Akcja Messiego wyglada rodem z pes 2009 czyli wejsc w obroncow ktorzy reaguja dopiero jak zostana minięci :D
Kumulacja bugow?? :D

maciek_pl:
trz REJESTRACJA lub LOGOWANIEOby to byl najnizszy poziom trudnosci...
2 wrzutki zero krycia. Podolski prawą noga prosto na noge Mullera czyli nie wazne ktora noga wazne zeby olac O???? Ozil strzela z 6 m bez (zadnej asysty obroncy) w srodek majac header 70 jak bedzie walil +90???
Akcja Messiego wyglada rodem z pes 2009 czyli wejsc w obroncow ktorzy reaguja dopiero jak zostana minięci :D
Kumulacja bugow?? :D

--- Koniec cytatu ---

w pesie będzie nowy poziom, postawa polskich zespołów w Pucharach czyli dno i 7 metrów mulu i właśnie na takim poziome grają :D

Neru14:
poprawa na pewno jest.w końcu jak grają reprezentacje są hymny.gameplay tez jest ładny.ale wciąż gra bramkarzów jest słaba.widzieliście tą bramkę Portugalii w tym 8 minutowym gameplayu który dał ''Antimadridista'' ? bramkarz przy tym strzale zamiast próbować bronić stanął jak słup i patrzył jak piłka leci do bramki.mam nadzieje jednak ze do tego czasu Konami te problemy z bramkarzami poprawi.w Pesie 2010 jak komputer mi strzela bramke to własnie najczęsciej z tego typu błędu ze leci piłka po ziemi lekko w prawy róg bramki i bramkarz zamiast to pewnie złapać to za kazdym razem rzuca się i puszcza taką szmatę.mnie to bardzo denerwuje bo musze się troche namećzyc zeby strzelic bramke  rywalowi a bramkarz tak wszystko pózniej przepuszcza

bodzioMILAN:
super jak czytam to płakać mi się chce, menu jest wywal**** i co z tego? jak gra jest tragedia? poruszają się jak w smole te ruchy są tragiczne:/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej