hahaha zobaczcie sobie jego wiadomości(w profilu jego kiknijcie w listę wiadomości) 90% to wiadomości w watku o fifie poprzeplatane kilkoma wiadomościami w tym wątku o stylu podobnym jak przed chwilą-krytyka bez podstaw.typowy przykład fanboya
kogo?
bodziomilan grałeś w ogóle w PES 2010??? przecież po kilku filmikach widać że PES 2011 będzie rewolujcją i kompletnie nową grą.A czy spełni nasze oczekiwania to dowiemy się po demie.
no faktycznie jaki fanboy żal, Sam gram w fifę na PS3 ale w tym roku muszę zagrać w oba dema by się przekonać co lepsze, bo na razie PES prezentuje się obiecująco.
Po pierwsze nie obrażaj, chyba że czerpiesz z tego przyjemność i satysfakcje.Po drugie po co grać w demo skoro masz taką pewność że nie będziesz dalej w to grał? Wytłumacz bo nie rozumiem. Bo z Twoich słów wynika że nie dasz szansy pesowi po prostu zagrasz sobie w demo. Dziwne trochę.
bodzioMilan, tak, sugeruj się wersją beta. szczególnie, że jest parę 15sto minutowych gameplayi z wersji, która była na gamescom (zakładam, że około 90% gry). tam widać, że gra jest zupełnie inna.
obrażaj dalej to zobaczysz co się stanie. Jak można mówić że zmienili parę rzeczy?!!! krytykuj co chcesz bo jest wiele błędów ale nie mów że gra nie jest zmieniona bo jest praktycznie zrobiona od nowa,gra się w nią kompletnie inaczej. przeszkadza ci mój nick to nie wchodź tu więcej tylko idz sobie tam gdzie twoje miejsce czyli na forum fify.
Nie no w ogóle FIFA nie ma bugów, nie licząc tego, że jak grałem w bodajże 08 ale nie pamiętam dokładnie, to gdy tata strzelił z połowy boiska (no w fifie to normalka, chyba cudem ta bramka nie wpadła) to piłka zamiast odbić się od poprzeczki zatrzymała się na niej i nie da rady było nic zrobić, musieliśmy czekać do końca połowy. REJESTRACJA lub LOGOWANIEPierwszy z brzegu filmik pokazujący "piękno" fify. Zobacz w ogóle jak oni biegają i się zachowują na boisku -.- Elo.
Porównałem sobie wczoraj gameplay z tvgry FIFA 2011, PES 2011 i wrzuciłem sobie na monitor różne filmiki piłkarskie z YT. Wniosek? Sprawdź jakie w twojej fifce są bugi. Rooney po strzelonym golu biegnie i haczy o obrońców przeciwnej drużyny, którzy nic sobie z tego nie robią. Wydaje mi się, że patrzą na ciebie przy robieniu gry i dlatego mają spier<beep> twarze i kaleczne biegi. Nie no w ogóle FIFA nie ma bugów, nie licząc tego, że jak grałem w bodajże 08 ale nie pamiętam dokładnie, to gdy tata strzelił z połowy boiska (no w fifie to normalka, chyba cudem ta bramka nie wpadła) to piłka zamiast odbić się od poprzeczki zatrzymała się na niej i nie da rady było nic zrobić, musieliśmy czekać do końca połowy. REJESTRACJA lub LOGOWANIEPierwszy z brzegu filmik pokazujący "piękno" fify. Zobacz w ogóle jak oni biegają i się zachowują na boisku -.- Elo.