Archiwum > Sport
Arsenal Londyn F.C
scaloni:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo należy poprawić , żeby The Gunners grali lepiej?
--- Koniec cytatu ---
mimo iz Fabian nie jest pierwszym bramkarzem to jednak powinni go wyje*ac na zbity pysk to gra od razu by sie poprawiła :D
-SENDER-:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmimo iz Fabian nie jest pierwszym bramkarzem to jednak powinni go wyje*ac na zbity pysk to gra od razu by sie poprawiła :D
--- Koniec cytatu ---
Daj spokój jestes Polakiem i kibicuj Polakom. Ja uważam że Wenger powinien postawić albo na Fabiana albo na Szczęsnego. Chłopaki muszą grać, tylko tak się nauczą.
scaloni:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDaj spokój jestes Polakiem i kibicuj Polakom. Ja uważam że Wenger powinien postawić albo na Fabiana albo na Szczęsnego. Chłopaki muszą grać, tylko tak się nauczą.
--- Koniec cytatu ---
Fabianski jakby dostal szanse na gra przez cały sezon to chyba by nie dożył konca roku ;/
facet po prostu sie nie nadaje na gre w Anglii ;/
Boruc, Fabian, Mucha .. wszyscy z Legii i wszyscy mają kłopoty w grze na przed polu a tylko jeden mądry Borubar nie podpalil sie na Premier league tylko wybrał Szkocje i widac wyszło mu to chyba na dobre bo teraz gra w jeszcze lepszej włoskiej serie a.
a Fabian zaraz pojdzie do Reading lub Preston albo co gorsza gdzie do Kavali albo na Cypr..
mnie to zwisa w sumie tylko odpowiedzialem koledze co by mogło pomoc w grze kanonierom :D
★THenry14★:
Według Sport.co.uk w poniedziałek rozpoczęły się negocjacje Arsenalu z Manchesterem City w sprawie transferu Shaya Givena. Rewelację tą na łamach amerykańskiej telewizji potwierdził Warren Barton, były kolega z drużyny Givena z czasów gry w Newcastle United, ponadto uważa, że może to być kwestia jedynie kilku dni.
furtak123:
super ze wkoncu ktos zalozyl teamat o kanonierach
Nawigacja
[#] Następna strona