Archiwum > Sport
Arsenal Londyn F.C
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZapytaj thyrena?
--- Koniec cytatu ---
Kogo?
A, już wiem.
mc:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkończ, bo robisz się żałosny. Zapytaj thyrena? jeśli nie możesz skumać, bo on akurat dobrze to nawet wytłumaczył. Nie umiesz pojąć tak prostego zdania, wiedz, że jesteś głupi.
--- Koniec cytatu ---
Oj chłopczyku, ja oceniałem nawet gdy Vidić nie miał kontuzji. Wystarczyło "debilku" przeczytać to : "Carvalho < Vidić (przed kontuzją oczywiste, teraz odwrotnie)". Teraz ty pokazałeś, że jesteś niezłym debilem. Pozdrawiam.
tyrhen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKogo?
--- Koniec cytatu ---
znaczy mnie
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOstro jebłem. Obrona Barcelony zżera obronę United, tak samo obrona Realu.
Puyol > Vidic
Pique > Ferdinand
Alves > Rafael (on chyba gra na PO)
Abidal < Evra
Pepe > Ferdinand
Carvalho < Vidić (przed kontuzją oczywiście, teraz odwrotnie)
Ramos > Rafael
Marcelo > Evra
--- Koniec cytatu ---
ja bym zmienil
Puyol < Vidic (oczywiscie przed kontuzja ale mysle, ze po kontuzji bedzie jeszcze lepszy bo bedzie musial walczyc z coraz bardziej doswiadczona diabelska mlodzieza)
Marcelo < Evra
ale kazdy i tak ma swoje zdanie
skoro porownujecie obrone to tez porownajciewike wiek bramkarzy i ich doswiadczenie w lidze, ktorej graja
w Manchesterze w tym sezonie kontuzjowanych jest prawie zawsze 3-4 podstawowych zawodnik, czasami wiecej
kontuzja Vidica i odejscie Edwina zrobily swoje, skoro jestesmy w watku Arsenalu mozemy to porownac do odejscia Cesca i Nasriego z tym, ze Nemanja dalej jest w Manchesterze
mc:
Puyol ma swoje lata, ale wciąż świetny jest. Można powiedzieć że tam będzie = się.
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOj chłopczyku, ja oceniałem nawet gdy Vidić nie miał kontuzji. Wystarczyło "debilku" przeczytać to : "Carvalho < Vidić (przed kontuzją oczywiste, teraz odwrotnie)". Teraz ty pokazałeś, że jesteś niezłym debilem. Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Chłopie, ale ty w ogóle nie rozumiesz o czym ja rozmawiam.
W dupie mam te twoje porównania (wasze), zacytowałem SIEBIE, przeczytaj tamten urywek i zastanów się nad sensem.
Jeśli nie rozumiesz, odpuść sobie i nie odpisuj.
Nawigacja
[#] Następna strona