Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
EKSTRAKLASA
Michał144:
ma w srodku Face i hair np; w grze masz np Rudnevsa w grze ma swoj nr tam na górze w Edycji ma numer przykładowo 2995 potem wchodzisz Moj komputer/Dysk(z pes6)/Kitserver/GBD/faces wchodzisz tam jest map tam wchodzisz znajdujesz lecha bo tam gra Rudnevs i wpisujesz to 2995,"Ekstraklasa\Lech Poznan\Rudnevs.bin" # Rudnevs tak samo musisz zrobić z Hair . Potem jesteś ciagle w kitserverze i tam jest folder face potem Ekstraklase / Lecha Poznań i tam wklejasz tam gdzie pobrałeś Rudnevsa jest tam taki plik face no i to klejasz w ten folder Lecha i to samo robisz z Hair tylko tam jak wkleisz to wpisujesz Rudnevs tak jak jest w grze i to samo z Hair mysle ze dobrze wytłumaczyłem jak nie wiesz to jeszcze napisz na PW to ci podam gg to ci wytłumacze jak nie wiesz jeszcze.
Michał144:
bardzo proszę o wrzucanie tu twarz których nie ma i te twarze których nie ma juz w tej druzynie bo były transfery jak by komus wpadł jakis transfer którego tu nie mam to prosze napisać
krugas:
mozesz poprawic mordke buricia z lecha bo wyglada jak by pod tira wpadl :D
Michał144:
no tak ale ja nie robie tych twarz i chyba nikt nie stworzył lepszej twarzy Burica no chyba ze ty masz link do lepszej twarzy to możesz dac
krugas:
wlasnie ze nie mam :/
moze jak mi sie uda to postaram sie zrobic nowa ale potrzebuje pomocy face makera
jezeli ktos zeczce mi pomoc to porsze o kontakt na GG: 3526655
Nawigacja
[#] Następna strona